Érdemes 1 adagnál több fehérjét meginni kondizás után?
80 kiló vagyok, viszonylag kezdő és tömeget növelnék.
Fehérjéből, szőlőcukorból és maltodextrinből álló turmixot iszok edzés után, 30g whey pro(20 g fehérje van benne) + 30g szőlőcukor + 30g maltodextrin.
Lenne értelme ennél többet meginnom egy edzés után, olyan szempontból hogy a mennyiség növelésével lényegesen többet fejlődnék-e?
Például 50g whey pro + 40g dextróz + 40g maltodextrin.
Más időpontban nem használok étrendkiegészítőt.
ja! power protein árban visz mindent és jó!
én még lefekvés előtt tolnék egy adagot
Köszi, én cytogen whey pro-t vettem aminek az árát el tudom viselni, 2 naponta edzek és az után 1-2 adag nem nagy pénz! A power protein ha jóra gondolok kevert fehérje, aminél úgy tudom sokkal jobb a tejsavó edzés után meg reggel is,más időpontban semmiképp nem szeretném ezt kajálni(este edzek). Meg úgy hallottam hogy a power protein ízben nem a legjobb ami nekem számít mert finnyás vagyok:)
szerintem megéri nekem a nagyobb ár a tejsavóért bár én nem tudom hogy igazából mekkora különbségek ezek.
De akkor mostantól nem érem be 1 adaggal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!