Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testepitesben jartas kollegak...

Tyler913 kérdése:

Testepitesben jartas kollegak tanacsait kernem:a multivitamin ill. protein mellett milyen kiegeszitot ajanlanatok meg tomegnoveleshez?

Figyelt kérdés

Kreatint probaltam,lehet,hogy valamit en szurok el folyamatosan,de nem erzem a beigert robbanasszeru hatast.

Most az USA-ban vagyok kint ideiglenesen,es itt nagyon olcso a tapkieg,a valasztek pedig oriasi.Gondoltam,ki kene probalni par dolgot,de arra nincs penzem,hogy mindent egyszerre megvegyek.

No-fokozo,Glutamin,BCAA,HMB kozul mely lenne a legajanlatosabb?

Ill. a No-Xplode+Scivation Xtend+Animal Pak jo lenne egyutt?Elore is kosz a segitseget!

2011. febr. 28. 05:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
jóez vastagításhoz.Nem kell annyira ráfeszülten figyelni.Én is tolom a pudingot meg bundáskenyeret(meg a rizscsirkét-.-)
2011. febr. 28. 21:20
 22/25 anonim ***** válasza:

h4xX

a glutamin rossz szívódását nem én találtam ki

2. az átlag ember nem éjszaka edz+ ha mentálisan ott vagy tök mind1 mit veszel be, és szerinted miért ne lett volna intenziv edzésem?

2011. márc. 1. 05:38
 23/25 anonim ***** válasza:

A glutamint nem véletlenül használják profik is.Léteznek mátrixok is.Csak te nem értesz hozzá.

Éjszakai edzés?Ez funkcionális analfabetizmus öreg.Azt írtam ha éjszaka melózik vala és reggel megy edzeni.Nagyon nem megy ez neked...

Az meg hogy a nők lapjában mit olvasol a glutaminról nem ide tartozik

2011. márc. 1. 09:41
 24/25 anonim ***** válasza:
jah és most már onnan vagyok biztos abban hogy neked nem volt intenzív edzésed mert akkor egyből levágtad volna mire gondolok.Ha van heti 3-4-5 edzésed és az első 2-3 intenzív NEM lehet a többit is intenzíven leedzeni.Lehetetlen.
2011. márc. 1. 09:50
 25/25 anonim ***** válasza:
igen. lehetetlen. okos vagy.
2011. márc. 3. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!