Testepitesben jartas kollegak tanacsait kernem:a multivitamin ill. protein mellett milyen kiegeszitot ajanlanatok meg tomegnoveleshez?
Kreatint probaltam,lehet,hogy valamit en szurok el folyamatosan,de nem erzem a beigert robbanasszeru hatast.
Most az USA-ban vagyok kint ideiglenesen,es itt nagyon olcso a tapkieg,a valasztek pedig oriasi.Gondoltam,ki kene probalni par dolgot,de arra nincs penzem,hogy mindent egyszerre megvegyek.
No-fokozo,Glutamin,BCAA,HMB kozul mely lenne a legajanlatosabb?
Ill. a No-Xplode+Scivation Xtend+Animal Pak jo lenne egyutt?Elore is kosz a segitseget!
nemtom.Ami email ehhez az acchoz van abba nemtok belépni.Nem tudom a jelszavát.A h4xOr-nál viszont olyan elmeroggyantak írtak nekem hogy majdnem besírtam.
És ha már itt tartunk 1 gyöngyszem privátból:
Cső arc :) látom eléggé vágod a témát koxügyekben... megköszönném ha
tudnál ajánlani valamit! fél éve gyúrok, 6 kiló feljött, de innen nem
tudok tovább menni...ha tudnál ajánlani valami hízlaló kúrát amivel le
lehet állni (nagyobb visszaesés nélkül) az süti lenne
előre is kösz
csá
ma 20:32
óóó igen nyelvtanzseni te aztán k*rvára tudod.A glutamin az egyik létező legjobb kiegészítő csak a hozzád hasonló iqlightok nem tudják használni.Nem ismeritek az időpontokat.Az no fokozóknak tényleg nincs értelme.Látszik hogy még nem volt a büdös életben intenzív edzésed.De majd ha egyszer megtapasztalod akkor rájössz hogy azt magadtól nem tudod minden nap megcsinálni.A korlátolt agyaddal meg arra ne is gondolj hogy vannak akik éjszaka melóznak és akkor nem árt egy pörgető
ma 20:33
hát hogyne.Bárki aki idejön és lepenget 5000et írok neki kúrát,tápkieg stack-et,étrendet,diétát
Hú,srácok,légyszi ne itt anyázzatok már!A kérdésre adott válaszokat megköszönöm,az értelmes diszkussziót támogatom,de ne kezdjünk már el személyeskedni.
Egyébként ezek csak a kiegészítők,nyilván ezek mellé próbálok rendesen enni.Esszenciális zsírsavakat tartalmazó kiegészítőt most valóban nem rendeltem,viszont fogyasztok jó pár ilyesmivel dúsított élelmiszert.
Amúgy a mai kajám,csak mintának:
1.Reggeli:teljes kiőrlésű kenyér mogyoróvajjal
2.Ebéd (ma későn keltem:):spagetti sovány darált marhahússal
3.edzés előtti turmix (darált zab+tejsavófehérje)
4.edzés utáni turmix (Waxy Maize+tejsavófehérje)
5.edzés után egy órával: rizs+tilapia filé
6.este:turmix (zab+tejsavófehérje)
Így nyomom.Sajnos nem vagyok olyan állat,hogy napi 3x egyek rizst folyamatosan,de teljes kiőrlésű kenyér,tészta,krumpli és irdatlan mennyiségű zab megy mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!