Testepitesben jartas kollegak tanacsait kernem:a multivitamin ill. protein mellett milyen kiegeszitot ajanlanatok meg tomegnoveleshez?
Kreatint probaltam,lehet,hogy valamit en szurok el folyamatosan,de nem erzem a beigert robbanasszeru hatast.
Most az USA-ban vagyok kint ideiglenesen,es itt nagyon olcso a tapkieg,a valasztek pedig oriasi.Gondoltam,ki kene probalni par dolgot,de arra nincs penzem,hogy mindent egyszerre megvegyek.
No-fokozo,Glutamin,BCAA,HMB kozul mely lenne a legajanlatosabb?
Ill. a No-Xplode+Scivation Xtend+Animal Pak jo lenne egyutt?Elore is kosz a segitseget!
na ez már mindennek a teteje! Ne ajánlgass majomg@cit! :)
felnyomja a vérnyomást! :D
Az első jobb de az NO fokozó helyett csapd oda inkább az animalt.
A második válaszoló meg sérült picit.Hagyd rá
Nekem ez a fontossági sorrend:
Fehérje
Vitamin
Glutamin
BCAA
Kreatin
Más kiegészítő.
Koszonom a valaszokat,kedvesek vagytok!
Vegul is talaltam egy jo stacket,kedvezmenyes is volt raadasul:
-Optimum Whey 100%
-Optimum Casein
-Optimum Opti-men
-Optimum Fiber (ez raadas volt ingyen)
Ezek melle vettem No-Xplode-ot edzes elottre,Xtend-et utanra (regeneralo formula,elvileg BCAA es Glutamin is van benne),raadaskent HMB-kapszulakat.Animal pak-ot most hanyagolom,helyette ott van az Opti-men,szinten multivitamin.Remelem,ez igy mukodni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!