Hogyan adhatok le minél gyorsabban 10 Kg-t?
Attól függ bevállalós vagy-e, vagy sem...
Én most álltam neki - napi kétszer másfél óra kemény edzés mindenhova, és napi többször eszek keveset, főleg zöldséget, mert annak alacsony a kalóriatartalma - alacsonyabb, mint a gyümölcsöké, utóbbit cukorpótlásként és a változatosság kedvéért. Biztos leadok ennyit 3 hét alatt, már korábban is csináltam hasonlót. Azt is hozzáteszem, hogy direkt keresem minden hétköznapi dolognál a terhelőbb változatot.
Callanetics, stb. :) Jógával vezetem le, így hamar oldom az izomlázat is.
:S
De én annak idején így adtam le 14 kilót másfél hónap alatt... És izmokat szedtem fel. Mindig olyan gyakorlatot választottam, amit meg tudok csinálni, és folyamatosan nehezítettem, ahogy egyre többet bírtam, de az elejétől kezdve végigedzettem ezt az időtartamot...
aha...megfelelő diéta és whey pro edzés után!
Mindenki ''nyárig'' akar legyoni izmosodni,van akinek két héttel előtte jut eszébe hogy jaj de jó is lenne beleférni a bikinibe stb... Ez nem így megy.Ez hosszú idő kemény munkája.Szerintem ha most elkezdessz edzeni talán jövő nyárra elérsz valami látványosat.
Ha fogyni akarsz, akkor az elsődleges cél a kalóriák égetése az izomtömeg megőrzésével. Ilyenkor kevesebb kalóriát fogyasztasz, így a tested nem képes izmot építeni, ezért arra kell koncentrálni, hogy a lehető legtöbbet megőrizd.A megfelelő kiindulási pont három 30 perc körüli kardió edzés. Egyéb befolyásoló tényezők ezt módosíthatják többre és kevesebbre is. Súlyzós edzésből 3-4 a megfelelő szám hetente. De semiképpen se koplalj az nem fog célra vezetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!