Anabollal kapcsolatba kéne nekem útmutatás? Bővebben lent.
Na ez a szégyen b*zdmeg!70kilós 2 hónapja edző 18éves idióta akar koxolni.De a nyomorékja azt is megkérdezi hol szerezheti be mellé a többi anabolikát!Ne is zavarjon hogy vényköteles gyógyszerekkel kereskedni bűntény hülyegyerek.Szólsz anyádnak hogy vigyen el orvoshoz és ő majd felírja(vagy beutaló ír neked Taigetoszra)
Amelyiknek meg volt annyi esze hogy válaszoljon erre a kérdésre annak külön gratulálok.
13kiló izom 2 kúrától mi?:D
Jah és csak 1 megjegyzés:nincs anabol.Anabol néven már csak methyltesztó van:
1. Anabol 5mg (British Dispensary, Thailand) Eredmémy: BUKOTT (methyltestosterone)
A heves részt h4xOr és leppurd már leírta, ezért nekem már csak a jó zsaru szerepet kell eljátszanom:
Felejtsd el az összes szteroidot egyszer és mindenkorra! Taccsara vágják az egészséged nagyon rövid időn belül, de minden szinten, messze többről van szó, minthogy megfájdul a fejed vagy impotens leszel; mentálisan és szervileg maradandó károsodást okoz rövid idő alatt, ha akár kis mennyiségben is használod! Felejtsd el, de komolyan!
Arra ne is gondolj f*szfejgyerek hogy mielőtt nekiállsz lejáratni a sportot meg kéne találni a súlyzókat a teremben.
Vagy nem ártana tudni hogy mi az a tiszta étrendet.
Nem tudom b.zi gyerek, hogy hol vagyunk f@szfejek...
Azért, mert nem helyeslünk egy 18 évek koxoló csírának 2 hónap edzésmúlttal? B@szd szét nyugodtan magad, és esélyt se adj annak, hogy fejlődj natural.
Általában normális emberek akkor kezdenek el koxolni, amikor értenek a sporthoz és minden más rendben van.
Mint mondtam a kox nem instant izom. Ha nincs mellé rendben minden más, és annyi szakértelme van valakinek, mint neked, akkor legjobb esetben semmit nem érzel, esetleg felszedsz 8 liter/kiló vizet, vagy bezsírosodsz, csöcsöd nő (gynaecomastia)... . Szerencsétlenebb esetben megdöglesz a f@szba... Amúgy érdekelne, hogy 2 hónap ilyen kemény edzésmúlttal honnan tudsz cuccot szerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!