Hogyan tudnám láthatóan megnövelni a mellizmom?
16/F
kondizok , kosarazok .
milyen géppel vagy milyen technikával tudnám láthatóan növelni a mellizmom ?
és ez mennyi ideig tartana ?
Rendes kaja+rendes edzés+rendes pihenőidő, és minden jó lesz.
Eddig a kondizás alatt mit csináltál? Nem hiányzott a mell edzés?
kondizás az jól megy mert van aki azért ért hozzá és segitenek :D
a kaja háát igen tudom ,hogy nagyobb részt vesz ki a diéta ,de senki nem tud leirni egy normális étrendet ..
nomeg persze nem akarok szedni semmiféle fehérje bogyót vagy proteines cuccot :S
Az étrend nem egyenlő a diétával. A diéta fogyásra való, te meg tömeget akarsz növelni. Ezen az oldalon van rengeteg étrend, válassz egy tömegnövelőt.
Szia!:)
Ajánlom hogy a gyakorlataidból nagyobb részt mellgépen, egykezes súlyzókkal mell gyakorlatokat stb.(szinte napi rendszrességgel) végezz! + mellé jön a megfelelő étrend ami nagyjából napi 6-7 étkezésből áll, olyan ételekből amikben sok a fehérje kevés a szénhidrát néha 1-2 protein turmix is elmegy edzés után, és lehetőleg próbáld meg kialudni magad mindig mivel a test akkor regenerálódik:)
én ezekkel a módszerekkel 2hónap alatt látható eredményt produkáltam,gondolom neked is menne:)
17/F
"(szinte napi rendszrességgel)"
sőt naponta akár 2-3x is, minek is a mellizomnak regenerálódni.
"amikben sok a fehérje kevés a szénhidrát"
aha. mák hogy a szénhidrátból több kell mint a fehérjéből ha tömegelsz (jelentősen...). de diétás kérdéseknél egészen nyugodtan megállná a helyét ez a kijelentés.
"próbáld meg kialudni magad mindig mivel a test akkor regenerálódik:) "
meg a pihenőnapokon amikor végre nem kap terhelést...
"én ezekkel a módszerekkel 2hónap alatt látható eredményt produkáltam,gondolom neked is menne:)" 2 hónap alatt azért ezzel kíváncsi vagyok meddig jutottál, semmi kötözködés, de alacsony szénhidrát bevitel és "naponta" végzett mellezés mellett azért ez nehezen hihető.
a napi edzés az semmiképpen nem menne ,mert időm nem engdné . heti 3 alkalom hétfő ,csüt , péntek . és hétvégenként otthon alap gyakorlatok (fekvőtámasz és a többi )
ezt a linket nézem már egy ideje ,de szinte mindenhol 7 étkezés .. na most ez nekem semmiképpen nem jönne össze max 5 esetleg 6 . amugy meg találtam egy számomra mondhatni megfelelőt.
adatok :
63-64 kg
184 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!