Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá? Megtette a...

Mit szóltok hozzá? Megtette a steroid a hatását?

Figyelt kérdés
[link] Elsősorban h4xOr,leppurd és Deni válaszát várom.
2011. febr. 19. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem vagyok top 10-es,a mellre gondolsz?
2011. febr. 19. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazából nem hinném hogy a szteroidoktól néz így ki,egyszerűen elhanyagolt öregember teste van!
2011. febr. 19. 18:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Az egész testre...
2011. febr. 19. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Ember...Gondolkodjál már.Nem edz már kb 20éve.Elmúlt 60 és kalifornia kormányzója.Hol le nem szarja ő hogy hogy néz ki?

A másik meg az hogy te azt hiszed hogy aki harmincakárhány évesen nagy az élete végéig nagy marad?Tök mind1 hogy koxolt e vagy sem.De mondok neked valamit.Tömegelj fel szálkás 105 kilóra és állj le 20 évre az edzéssel.Aztán majd megnézlek ebben a korban.

Arról nem is beszélve hogy az átlag 60asoknál még így is jobban néz ki.

És hogy ellenpéldát állítsak 1 olyan hatvanassal aki még aktívan edz és koxol:Stallone

2011. febr. 19. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ebben igazad van,tényleg hülye kérdést tettem fel,elismerem.Csak azért gondoltam,hogy valamivel még jobban néz ki.Nem tudtam,hogy abbahagyta az edzést végleg.
2011. febr. 19. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:

"Nem tudtam,hogy abbahagyta az edzést végleg."

mert pont nem úgy néz ki, mint aki abbahagyta...

2011. febr. 19. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
az döglött oroszlánt könnyű rugdosni...
2011. febr. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!