Van itt olyan aki használt már kreatin phx-et? Ha igen milyen volt, erösebbek lettetek, mennyi idö mulva fejtette ki a hatását?
Hol? :)
Mivel lány vagy, nem mondom hogy told le a sima monohidrátot, pedig az lenne a leggazdaságosabb, de mondjuk pump-fxet inkább mondanám mint a ph-xet. És nem kúraszerűen kéne szedned szerintem, inkább folyamatosan edzés után 1-1 adagot. Valamivel erősebb lehetsz ph-xtől is, de nem ettől fogsz 11 alatt futni ;)
szegedi vagyok:)szoval nem hiszem h ismersz.
elég komolyan 12éve csinálom de kb 4honapja kezdtem ujra mer sérült voltam és kiesett 1,5év:S
monohidrátost szedtem porban de attol hizok meg hát fuj ment a hasam is töle:S.. phx-t meg javasolták h az jobb a másiknál. más összetevök meg minden, de ugy döntöttem napi 4et szedek edzés elött után és majd lesz ami lesz:) juni végén lesz országos és kéne erösödnöm mert sok volt ez a 1-5év:(
barátom szedte és azt mondta sokkal jobb sportoloknak a phx
már szedem 1 hete majd kiderül mi lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!