Testosterone Propionate mennyi idő után kezdi kifejteni a hatását? Kicsivel több mint 1-hete használom és még semmi különöset nem érzek (talán azt hogy nem fáradok olyan hamar). Lehet hogy kamu cuccot tolok?
180cm 92kiló vagyok 5-éve edzek....
aki tud segítsen!! mert már ha károsítom magam legalább legyen "értelme"...
köszönöm a válaszokat előre is!
a propinak rövid hatóideje van,1-2 nap.szal ha nincs jelentős vízvisszatartás 1-2 hét alatt akkor kamu a cuccod.am nem illik egymagában tolni,szerezz hozzá deca-durabolint szerintem.hamár károsítod magad legyen látszatja(a teszto hatása gyorsan lemegy a kúra után,azért nemárt ha van mellette valami más is).természetesen én nem javaslom h bármit is szedj,sőt inkább ne szedj.
majd rutinosabbak kioktatnak hamarosan ugyis,én kezdő vagyok a témában.
propit önmagaban tolni nagy f*szság .... melle kene legalab egy stanozolol ...vagy oxan+stanol .... vagy methandienon+deca..... céltol függően.
Hány ampullat tolsz ,hany naponta , hany mg-s???
Egyebent propionatot minden masnap szokas nyomni,100mg-t...es a propi jellemzoje hogy gyorsabban fejti ki hatasat a tobbi tesztohoz kepest.....mar a masodik nap utan jelentosen noveli az energiaszintet ,erőt , étvágyat .... ugy h ha egy het utan nem erzel semit ,akkor rohadtul átb*sztak.
eddig 5 ampullát toltam el 1-ampulla 100mg-os..
múlt héten kezdtem akkor 3-om ampulla a héten pedig 2-ő
a héten kezdtem el mellé szedni Stanozolol-t is
Ezek alapjan maximalisan biztos lehetsz benned hogy kamu a cucc. Kb. 10% hatoanyag lehet benne a maradek 90% hamisitvany, szoval melegen ajanlom hogy hagyj fel a "propival",felesleges ....hatas nem lesz ...es nem tudod h mi van benne.
Amugy stanozololt egyidoben kene elkezdeni szedni a propival.
Igazabol most mar nem tudsz mit csinalni,szeintem hagyd a f*szba az egeszet ,alj le a stanozolollal is ,lehet h az is kamu cucc. ... egyreszt nem ertem hogy aki nem ert hozza az minek kezd koxolni ,masreszt azt mondom legkozelebb jobb forrasbol szerezd be a cuccokat es allits ossze egy rendes kúrát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!