Csak én nem érzem meg a Hot Blood hatását?
nekem se nagyon használ ne aggódj,duplán meg fejfájást kaptam csak tőle.
VPX NO shotgun nekem jobban bejött(jobb mint a gasparis superpump)
Kösz a választ mindenkinek! Vidéken élek, és az is nagy szó, hogy itt van egy zöld patika ahol árulnak tápkiegeket. Itt vettem a múltkor 10 tasakkal belőle. Sajnos az általatok felsorolt termékek közül itt nem kapni eggyet sem. Van még tasakosba Nitrox Therapy, ma veszek pár tasakkal hátha jobban bejön, mint a Hot Blood. Ha legközelebb rendelek a Body.builder-ről akkor rákeresek, hogy van e az általatok felsorolt termékek közül tasakos változat és rendelek mindegyikből 5-6 tasakot. Aztán majd kiderül mi az ami tényleg hat, melyik lesz az-az edzés előtti formula' amiről eddig csak álmodni mertem'. Azért nem akarok rendelni az általatok felsoroltak közül egy nagyobb dobozzal ami mondjuk elég lenne 25-30 napra mert mi van ha befaragok... Más megérzi, leírja milyen jót edzett nekem meg semmi...Na mindegy bízzunk a Nitrox Therapy-ban, ha tényleg jó akor megírom!
Az a baj egyébként, hogy nem először kellett csalódnom. Próbálkoztam tesztoszteron serkentőkkel, a Brutal Anadrol-al és a Testopump-al, de megint semmi!! Elvileg elég idős vagyok, hogy megérezzem a tesztoserkentő hatását. Hát talán ha placebo lennék érezném is. Kezdem átverve érezni magam, a sok hatásvadász termékleírás miatt. Sőt, tudom, hogy ez már viccnek fog tünni, de a szervezetem még a Creatine monohydrate-ra sem reagált! A jó öreg rizs+csirke kombón kivül (amitől már herótom van) nem igazán érzem hogy akármi is megérné azt a pénzt amit elkérnek érte (persze sok kivétel van) Na mindegy, megyek mert dolgom van.
Jó edzést mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!