Kondi, de csak hobbi szinten, milyen edzéstervvel?
Heti 1x szeretnék eljárni kondizni, és csak felsőtestre edzenék.
Olyan edzésterv kéne, amivel hetente 2-2 dolgot edzek, de azt intenzíven 2-3 gyakorlattal 4x8-as szériákban.
Mell, váll, hát, has, bicepsz, tricepsz amit edzeni szeretnék.
Az is érdekelne továbbá hogy milyen párosításokba lenne a legjobb, értem ezalatt hogy 1. hét: mell, váll 3-3 gyakorlattal.
Ha valaki írni nekem egy edzéstervet a fentiek alapján nagyon megköszönném.
18/F
Hidd el nem vagyok gyufaszál ember, vízilabdáztam évekig, szóval csak arra kéne nekem ez a heti 1 alkalom hogy tartsam magam szinten...
Remélem így jobban megértitek.
Bocsi a szitkozódásért.
Mert a testépítésben nincs tapasztalatom, illetve van egy kevés, de nem annyi hogy össze tudjak állítani egy edzésrendet.
Tanulás, érettségi és egyéb dolgok miatt nincs időm többre sajnos.
Bocsáss meg a megjegyzésért, de kizártnak tartom, hogy akár a legbrutálisabb hajtás mellett is ne lenne időd hetente háromszor edzeni mondjuk háromnegyed órát, különösen, hogy eddig elvileg rutinszerűen többet is edzettél. Ennyi időt már abból össze lehet szedni, hogy minden reguláris tevékenységedet kicsivel rövidebb idő alatt elvégzel a napod során, már, ha amúgy éjt nappallá téve tanulsz. Ha meg nem minden percet tanulásra szánsz - és biztos vagyok benne, hogy nem így van - akkor meg bocsáss meg, de szimplán mellébeszélés, hogy nincs időd heti háromszor kondizni, mert van időd. Ha többéves sportmúlt után pedig ezt nem vállalod, az óriási hiba és nagyon kifogásolható önmagaddal szemben.
Lényeg a lényeg, hogy heti egy edzéssel semmit sem fejlődsz, és még le is épülsz. Az első válaszomban leírtam a javaslatomat az edzésed felépítésére. Ha a heti legalább három alkalmat elfogadva merül fel valamilyen kérdésed, örömmel várom. De ha ragaszkodsz a heti háromnál kevesebb edzéshez, akkor sajnos nem tudunk neked segíteni, és senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!