Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondi, de csak hobbi szinten,...

Kondi, de csak hobbi szinten, milyen edzéstervvel?

Figyelt kérdés

Heti 1x szeretnék eljárni kondizni, és csak felsőtestre edzenék.

Olyan edzésterv kéne, amivel hetente 2-2 dolgot edzek, de azt intenzíven 2-3 gyakorlattal 4x8-as szériákban.

Mell, váll, hát, has, bicepsz, tricepsz amit edzeni szeretnék.

Az is érdekelne továbbá hogy milyen párosításokba lenne a legjobb, értem ezalatt hogy 1. hét: mell, váll 3-3 gyakorlattal.

Ha valaki írni nekem egy edzéstervet a fentiek alapján nagyon megköszönném.

18/F

2011. febr. 17. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
heti 1 nap lóf*szt sem ér.Lábad nincs?Kb itt halt el az egész...
2011. febr. 17. 20:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha így gondolkozol hagyd a f@szba az egészet! Synthol strandszezonra elég.
2011. febr. 17. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:

1. Heti egy tényleg teljesen hatástalan. Legalább heti három kell.

2. A bontás felesleges. Egész testes edzés kell alapgyakorlatokkal. Heti háromszor csinálsz három sorozat elemelést, guggolást, fekvenyomást, evezést, és karból nyomást, nagy súlyokkal, amikkel egy sorozatban csak 6-10 ismétlésre vagy képes. Ezt csináld legalább fél évig, 8-10 hetente egy hét pihenőt tartva. Után visszatérhetsz az izoláció és esetleg a bontás kérdésére, de nem is feltétlenül szükséges, egész testes edzéssel is remekül lehet fejlődni továbbra is.

2011. febr. 17. 20:55
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem gyúrni akarok, nem 2 ajtós szekrény akarok lenni, hanem csak hobbiként ERŐSÍTENI, nem pedig izomaggyá válni.

Nem akarok se porozni, se lőni magam, se semmi.

Értelmes válaszokat várok!

2011. febr. 17. 21:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Van autód? Autóversenyző akarsz lenni? Nem?

Attól még a trabantba is benzin kell,nem húgy! Ha csak kicsit akarsz izmosodni ugyanúgy biztosítanod kell a tested számára a tápanyagokat és a megfelelő izomstimulációt(minimum heti 3 edzés),lábedzés hatással van az egész testre! Remélem átment a lényeg!

Ez a minimum amivel el lehet érni valamit:

[link]

2011. febr. 17. 21:29
 6/14 A kérdező kommentje:

Látom nincsenek értelmes válaszra képes emberek, akkor felesleges is az egész kérdés.

Nem értem miért nehéz felfogni hogy nem gyúrni akarok csak picit erősödni, és nem érdekel a lábazás, nem az a célom hogy 2 ajtós szekrény legyek nyárra, mert heti 1 alkalomra van csak időm és kész, de megoldom máshonnan ha itt képtelenek az emberek rendes választ adni.

2011. febr. 17. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Stomp Dániel az első a kategória toplistán és soha nem lekezelő,próbál mindig segíteni de fogyatékosoknak hiába!

Heti egyre van időd? Semmit nem érsz el! Ja csak erősödni?csináld heti 1x amit belinkeltem csak vedd ki a lábazást és erősebb leszel 15 év múlva 1%-kal!

Sok sikert!

2011. febr. 17. 21:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Nők Lapja Cafe-n érdeklődj!
2011. febr. 17. 21:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Akkor máshogy mondom:

Sajnálom, Kedves Kérdező, de a heti három edzés az a minimum attól függetlenül, hogy "kétajtós szekrény" akarsz-e lenni, vagy csak kicsit izmosodni. Ennél kevesebbtől semmilyen változás nem áll be. Ha csak kis eredményt akarsz, akkor is ez a minimum. A nagyobb eredmény inkább a táplálkozáson múlik, nem az edzésen. Lényegében ugyanazzal az edzéstervvel dolgozva akkor érsz el platót az izomnövekedésben, ha egy idő után nem igazítod újra a fehérje- és szénhidrátbevitelt a testtömeged igényeihez.

A lábazás nem azért kell, hogy "kétajtós szekrény" legyél, hanem a kiegyensúlyozott, azaz tetszetős fejlődésért. Nevetségesen néz ki az, aki csak felsőtestre edz, a lába pedig gyenge. Mint egy tölcsér.

Tehát inkább fogadd el a jó szándékkal írt tanácsokat!

2011. febr. 17. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Másfelől egyikőnk sem írt sem porokról, sem szuriról, ha jobban megnézed, láthatod. Valamint még konkrét tanácsot is adtam arról, hogyan szervezd meg az edzésed. Nem értem, mit szeretnél még.
2011. febr. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!