Rossz testtartás ellen mit tudok tenni, ötletek? És a hasamon van egy kis háj, hogy tudnék megszabadulni tőle, milyen otthoni edzés kellene?
Szóval kicsit púposan járok,mert korábban hirtelen nyúltam,mivel lehetne a hátizmot erősíteni?
És hallottam,hogy lehet valami testtartást javító merev eszközt venni,amit a hátra kell felvenni,na ez tényleg beválik vagy ez is csak ilyen kamu termék és ha valaki tud róla,kb mennyibe kerül?
A has erősítésére,a kg-ok leadására milyen ötletet tudtok adni,miből,mennyit kellene csinálni.
168 cm vagyok,57 kg,szóval nem vagyok kövér,de a has résznél van háj,nem olyan feszes,és nem akarom hogy lötyet legyen,szóval jobb időben tenni ellene ha lehet.
25/L
Mivel dolgozom és elég elfoglalt vagyok,későn érek haza,sajna nincs sok időm,ilyen otthoni edzésre gondoltam.
Köszönöm a tippeket előre is.
Nem eszek valami sokat,sokszor még a napi 3 *-i étkezést sem tartom be,mert folyton rohanok.De ezek szerint figylejek mit eszek és mozogjak hozzá.
És testtartásra mi lenne jó?
De köszönöm a választ.
Próbáld ki ezt és ússzál sokat (főleg háton).
Gerinctorna és az alsó hát kiemelt edzése.
Különböző homorítások elsősorban.
A háj ellen meg diéta és aerob edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!