Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok szeretnék...

13 éves vagyok szeretnék megszabadulni 10 kg-tól ma kezdtem el olvastam, hogy ha sok nyers zöldséget eszek akkor beindul a fogyás! Sportolok is futok de ez nem elég én szeretnék még uj edzés terveket de nem jut eszembe semmi?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Egy picit javítok a zöldséggel kapcsolatban. Ne úgy vedd, hogy sok nyers zöldséget, hanem : csak nyers zöldséget, és gyümölcsöt. Nem a levegőbe beszélek, próbáltam. Több mint 10 kilót fogytam egy hónap alatt. Persze ha a család körülötted sertéspörköltet eszik tejszinhabos tortával, akkor ez nagyon nehéz.
2009. ápr. 27. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
szerintem biciklizz sokat, és szedj le norbi dvd-ket a netröl..ha mindennap megcsinálsz eggyet tuti fogyni fogsz. Egyél kevesebbet..nemmondanám hogy fogyókúrázz keményen mivel 13 éves vagy:P de ha a mértékre figyelsz és vacsira olyan kajákat eszel ami nem hízlal az úgy oké. pl( rántotta kenyér nélkül, virsli kenyér nélkül, vagy saláta valamivel..ilyenek.
2009. ápr. 27. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

Milyen magas vagy és hány kiló? Nem mindegy ugyanis. Ismerek pár nálad fiatalabb gyerkőcöt, akik tényleg kövérek, van, akinek nem csak 10 kilótól kéne megszabadulni, mert szinte gurul. Nem tudom, a szülei hogy nem figyelnek oda erre. :-(

Szerintem étkezz kiegyensúlyozottan, semmit ne túlozz el, és igyál mindig elég folyadékot, és maradj a sportnál (vagy táncolj). De fontos lenne tudni, milyen az alkatod, mert abból többet lehet látni (egyáltalán azt, hogy kell-e fogynod).

2009. ápr. 27. 17:58
 4/4 Hawk69 válasza:
Sikerült a cél? Xdd
aug. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!