Mennyi idő, míg beindul a fogyás? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egyénenként változó, de mégis elkeserít a helyzetemi. Január 13 óta nagyon figyelek az étkezésemre, a legnagyobb "hibák", amit elkövettem: rizs, krumpli, füstölt sajt, meg esetleg este némi alma. De ezek sem mindennaposak. Emellett napi minimum egy óra torna, majdnem minden nap: futópadon való kocogás vagy emelkedős gyaloglás, ellipszis, stepper, illetve ezek kombinációja. Kaja kb 1400 kalória. Állómunkát végzek, és kb 30 kg felesleg van rajtam. Ebből már szerintem kellett volna lemennie ennyi idő alatt... Vagyis lement kb 2 kg az első héten, de ma reggel pont annyit mutatott a mérleg, mint az elején.
Ja, és mától szedek l-carnitin kapszulát, 2x400 mg-ost. Ez még nem sok, ugye?
2010. jan. 29. 20:50
1/6 anonim válasza:
Most két hét alatt nem kell csodát várni. Egyébként a füstölt sajtot meg az ilyen zsíros dolgokat el kéne felejteni. 30 kg nem fog pikk-pakk lemenni, de a testkompozíciód igen sokat fog változni pl. izmosodni fogsz miközben zsír is megy le, tehát javaslom a tükröt és a centik méregetését, nem pedig a mérleget, ami meglehetősen ésszerűtlen hozzáállás egy fogyókúránál!
2/6 A kérdező kommentje:
Persze nem várom azt, hogy egyik napról a másikra lemenjen a feleslegem. De azért furcsa, hogy ennyire nem történik semmi. Mondjuk a tükörben is hiába nézegetem magam, nem látok változást... Még. Pedig jó lenne, erőt adna. Amit észrevettem, az az, hogy javult az erőnlétem, azért ez is sokat jelent. Tudom, hogy a sajt nem volt a legjobb, de ebből kb 3 nap alatt ettem meg 15 dkg-ot... Nem estem túlzásba, szerintem. :)
2010. jan. 29. 21:06
3/6 anonim válasza:
Nagyon fontos hogy ne add fel. Mérd le magad centiben minden fontosabb helyen, vezess naplót, készíts fényképeket elölről, oldalról és hátulról. Egy hónap múlva ismételd meg. Két hónap múlva szintén. Meg fogsz lepődni.
4/6 anonim válasza:
egy hónap után nézd meg az eredményt. nagyobb testsúlyból sokkal könnyebb leadni. és egy fél év alatt adtam le így 20 kg-ot úgy, hogy bicikliztem napi egy órát (de föl a dombon mindig a legnehezebb fokozaton) az első hónapban nekem 6 kg ment le így, és utána 2-3 kg. nem érdemes minden egyes nap mérlegre állni... jobb ha havonta állsz rá, úgy még a sikerélményed is nagyobb lesz azt tudom garantálni! én egyébként a fogyókúrám elején lemértem a kilómat, mellbőségemet, hasamat, popómat, combomat és mindeggyik szinte egy 10-essel lett kevesebb. egyébként a mérlegekben amúgy sem lehet bízni, meg amúgy sem lehet arra építeni, hiszen egy kg a magasságtól is függ, a lényeg az, hogy hogyan nézel ki. én is ajánlom tehét a centit, mellesleg sosem szabad feladni!
5/6 maundrel válasza:
én is csak azt tudom ajánlani mint a többiek... felejtsd el a mérleget... a legtöbben itt szúrják el. inkább centit használj, és ne mérd magad túl sűrűn. (tudom hogy nehéz megállni)
6/6 anonim válasza:
Én sem látok még változást, de nem adom fel, te se tedd ám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!