Szeretsz futni?

Figyelt kérdés
És ha igen, miért?
2011. febr. 13. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Így teljesen érthető a hozzáállásod, ahogy én is teljesen megértem. Köszönöm, hogy kifejtetted! :)

Láttam a másik kérdésnél, hogy kb. miket edzel (hastánc, aerobik, kondi), de a kedvemért leírnád kicsit részletesebben?

Kedves Kérdező, elnézést az OFF-ért, remélem, hogy nem baj, úgy gondoltam, hogy számodra is hasznos lehet, amit itt beszélünk!

2011. márc. 3. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Kondizni heti 2-3-szor másfél órát járok, eből kb 45perc a futás a többi súlyzós erősítés.

Hastánc az sajnos csak egyszer van a héten, de akkor legalább két óra.:)

Aerobik pedig szintén heti 2-szer másfél óra, ez teljesen vegyes, mindig más testtájra dolgozunk rá.

Régebben a jógát is kipróbáltam, de engem nem kapcsol ki, csak az aktívabb mozgásformák.

Nem tudom mennyire voltam részletes, de ha konkrétan érdekel valami kérdezz rá!:)

2011. márc. 3. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm a felajánlásod, ki is használnám, bár így is elég részletes voltál, csak én kíváncsibb vagyok ennél. :)

A súlyzós edzésed pontosan miből áll? Egész testes vagy osztott az edzésterved? Mely területekre fókuszálsz leginkább, és pontosan milyen gyakorlatokat szoktál végezni?

Csak annyira részletezd, amennyire kényelmes, nem akarok az agyadra menni! :)

2011. márc. 3. 23:59
 14/15 anonim ***** válasza:
A súlyzós edzéseknél egy nap felsőtest (kar, váll, hát) egy nap alsó test (comb, vádli). Ha felsőtestet edzem, akkor 3-4 kg-os kar súlyzókkal dolgozom 5x8-as ismétlésszámban. Ha az alsó testet, akkor 40kg os illetve 25 kg-os súlyokra állítom be a gépet, 25x4 illetve 20x5 ös ismétlésekkel. Most mennyire voltam kimerítő?:)
2011. márc. 4. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Érthető volt, köszönöm, így bőven elég, azzal már inkább nem fárasztalak (sem a Kérdezőt az OFF-al), hogy milyen gyakorlatokat végzel combra... :)
2011. márc. 4. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!