Szeretsz futni?

Figyelt kérdés
És ha igen, miért?
2011. febr. 13. 14:50
1 2
 1/15 anonim válasza:
aha. mert jó feszültség meg energia levezető.
2011. febr. 13. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen,mert jó. :) Azért,mert ha jó alaposan kifutom magam és utána lezuhanyzok az olyan,mintha újjá születnék.Nem mellékesen felpezsdül a vérkeringésed,az anyagcseréd és kiváló zsírégető,állóképesség növelő..
2011. febr. 13. 15:08
 3/15 anonim válasza:
én is szeretek. jó érzés elfáradni. ti mikor szoktatok?
2011. febr. 13. 15:17
 4/15 anonim válasza:
első vagyok. hát általában hazaérek suliból, levágom a cuccom, átöltözök iszom, és indulok. olyan 3-4 körül szoktam indulni.:) majd tavasszal sezbb idő is lesz, meg később sötétedik, szóval akkor növelem a távot.
2011. febr. 13. 15:21
 5/15 anonim ***** válasza:

igen.

mert minden körülmény közt jóljöhet. :)

pl.: cápatámadás XD

áá nem, de a legjobb állóképesség fejlesztő és nem lesz olyan darabos mozgásod sem.

2011. febr. 13. 16:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, mert minden körülmények között egyszerűen elvégezhető, megfelelően végezve mindig kihívást adó, az általános állóképességet és egész kardivaszkuláris rendszert remekül fejlesztő gyakorlat, és egyszerűn csodálatos érzés esőben-sárban vagy akár hóban-fagyban újra meg újra, lépésenként megküzdve önmagammal bevenni az újabb métereket, kilométereket, érezve, hogy eközben sziklakeményre edződöm.
2011. febr. 13. 21:48
 7/15 antikarakter ***** válasza:

attól függ milyen körülmények között

rendőrök elől igen :D

2011. febr. 19. 15:17
 8/15 anonim ***** válasza:
imádok, mondjuk én teremben szoktam, szabadban utálok,de teremben isteni!:)
2011. márc. 3. 14:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Bogibo, hogy-hogy szabadban utálsz? Nem tudom ezt megérteni. Kifejtenéd, hogy miért érzed így?

Szerintem futópadon futni olyan, mint mozgólépcsőn fekvenyomni.

2011. márc. 3. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Ezt sokan nem értik, de kifejtem: vidéken lakom, sajnos vagy sem (számomra sajnos és most elnézést kérek minden szociálisan érzékeny egyéntől) elég sok a kissebbségi bandázás. Na az egyik alkalommal, hogy kint kocogtam egy zsigulinyi kancigány igen tisztességesen megkergetett (azóta nem futottam le olyan nagy távot olyan gyorsan, kb. ezt érezhette a mamut elől menekülő ősember).

Után amikor egy lakottabb terület után néztem és már kb két hónap után megszoktam az "ennek nincs jobb dolga mint itt rohangálni" szöveget a kedves idős néniktől, egy földuts részen kifordult a lábam és térdszalag szakadással igen sok időt feküdtem, akkor a legnagyobb kihívás a toalett-ágy vonal volt.:)

Mire egyenesbe jöttem volna ott volt a tél, és vele jött 2 tüdőgyuszi, mert egy idő után muszály volt néh a aszámon is vennem levegőt, mert (már elnézést) nagyon ömlött az orromból a dolog.

Aztán elmentem az első konditermi órára és életemben nem futottam olyan nyugiban.

Hát sajnos ezért lettem én kondifutó.

Elhiszem, hogy jobb szabadban...csak nekem nem.:)

2011. márc. 3. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!