Hogyan fogyhatnék ha nem akarok izmosodni?
koplalás akár gyomorfekéjt is okozhat. a hatás pedig csak ideiglenes lenne, mivel zsirbol adnád le a kilókat amik semmi perc alatt visszajönnek.
miért nem akarsz izmosodni? sokkal szebb egy szálkás test mint egy ... akármi más.
"Fogyás közben lehetetlen izmosodni"
Nem hallottál még a szálkásitásról?
ma 16:15
és a szálkásítás során izmot építesz? nemond. de tényleg? basszus évek alatt minden szálkásításkor aggódtam az izomveszteség miatt, és hülye fejjel toltam a fehérjét mint állat a csökkentett szénhidrát mellett, és így is vesztettem izmot. kár.
hogy kéne csinálnom hogy szálkásítás közben izmot is építsek?
egy elkeseredett hobbitestépítő
egyébként meg komolyra fordítva a szót: tényleg nem lehet diéta közben izmot építeni, szálkásítani lehet, de az nem jelent plusz kilókat izomban... diétázz, mozogj sokat, és eltűnnek a plusz kilók.
a koplalással azt éred el, hogy a szervezeted előbb leépíti az izomzatod, mivel azt bontja előbb, nem pedig a zsírt. valamint szépen elkezdi raktározni a zsírt, így jobban fogsz zsírosodni mint azelőtt, az izomzatod leépül.
ennek következtében úgy fogsz kinézni mint egy telesz*art zokni. ilyenkor lesz a lányoknak csoffadt zsíros fenekük ami nem túl impozáns látvány.
ha fogyni akarsz akkor diéta és mozgás, ez az egyetlen működő és tartós módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!