Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Parkour-ban/Freerun-ban hogy...

Parkour-ban/Freerun-ban hogy tanuljam meg egyes trükköket?

Figyelt kérdés

Csodálkozok hogy hogy a fenébe lehetnek erre képesek amiket videóban látok mikor én a monkey-t nem merem meg csinálni (vannak amiket meg tudok persze) Meg hogy tudnak akkorákat ugrani!

http://www.youtube.com/watch?v=Op6ArnUa7OM&feature=feedu

Most ezen a videón akadtam fent pl amit 0:48-tól kezdenek csinálni pl a double king kong! Hogy nem félnek tőle? Én hogy fejlesszem magam addig hogy olyat is meg tudjak csinálni? Valahogy hihetetlen pedig annyit láttam már...

16/F

2011. febr. 6. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

:D

egyszerűen sok-sok gyakorlással. én is pk-zok és bár pont a monkeyval nem volt különösebb gondom, a nehezebb vaultokat pl. egyszerűen csak sokat gyakoroltam olyan helyen, ahol kényelmesen, félelem nélkül meg tudtam csinálni (kertünkben, a terasz korlátján). te is keress egy olyan kisebb falat (mint a videoban is láttad), amelyen könnyedén át mersz ugrani és ott gyakorold. az esésektől meg ne félj, fogsz még sokat esni a későbbiekben :D

persze teremben is meg tudod tanulni ezeket, szivaccsal, svédszekrénnyel, dobbantóval stb stb...

2011. febr. 6. 21:00
 2/11 A kérdező kommentje:
hát terem az max a torna teremben 10 percig a köcsög tanárnő nem szoktam eg engedni! Korlátot a napokban találtam ott biromnám gyakorolni pl a monkey-t de annyira félek hogy nem megy át a lábam és kavicsok lesznek a fogam helyén! Kössz a segítséget! :)
2011. febr. 6. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
ne félj, nem lesz semmi baj :D bár lehet hogy egy alacsony fal jobb lenne, mert könnyebb, ha az egész tenyered rá tudod tenni, nem csak megmarkolni, mint a korlátot. de a lényeg nem is ezen van. elugráskor (páros vagy váltott lábbal, nem tudom neked melyik a könnyebb, én talán elsőre páros lábbal ajánlanám) dobbants minél nagyobbat, amekkorát csak bírsz. utána pedig húzd a mellkasodhoz a lábad, olyan kicsire, amennyire csak tudod. BIZTOS, hogy nem fogsz felakadni a korláton, a karjaid sokkal hosszabbak, mint a lábaid összehúzva :D szóval csak hajrá, irány gyakorolni! =)
2011. febr. 6. 21:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát most nem megyek gyakorolni mert most meg sötétben a korlátot nem látnám! :D Kössz a segítséget! van még hasznos információd/információtok bármivel kapcsolatban?
2011. febr. 6. 22:03
 5/11 A kérdező kommentje:
22:01 Anyád hogy van?
2011. febr. 6. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:

mindent magadért csinálj, és csak olyat, amiben biztos vagy, hogy meg tudod csinálni =)

ezen felül ha kell még segítség, írj nyugodtan :D

2011. febr. 6. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:
ok. Kössz a tanácsot, de ha nem vagyok biztos abban hogy meg tudom csinálni akkor hogy csináljam meg? Alapjától próbálkassam?
2011. febr. 6. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:

igen, pl. a monkey vaultnál. hidd el, hogy meg tudod csinálni, miért ne tudnád. ne félj tőle, még ha átesnél is, nem esnél nagyot, nem lehet olyan magas az a korlát :D egyszer megcsinálod, utána már egyáltalán nem fogsz félni. és aztán csinálhatod magasabb korláton, double kongot stb.

kezdd kicsivel, és aztán ahogy fejlődsz, egyre nagyobbat.

2011. febr. 6. 23:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok ti mi a művészet! Mindenki magából indul ki! ti ilyen valami majomságokat linkeltetek hát mert azok vagytok! Én ilyennel nem dicsekednék! :) MAgatokat égetitek!
2011. febr. 7. 15:03
 10/11 A kérdező kommentje:

te meg csak a gép előtt kockulsz és semmit nem tudsz a világról! Én meg paraszt vagyok és legalább megyek kapálni és találkozok naponta a pista bácsi unokájával azzal a szép lánnyal! Komolyra fordítva a dolgot! Na elmész a pics*ba!

kül. szakács tanonc vagyok azt meg aztán ne kritizáld mert nem kapsz többet enni!

2011. febr. 7. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!