Az utcai védekezés illetve verekedés szempontjából meik a hasznosabb? a box vagy a thai box? és ha normálisan teljes erőbedobással csinálom mert ehez lenne kitartásom mennyi idő alatt lehet belőlem jó Boxoló vagy thai boxos?
Hát nem tudom mivel a láttam már boxolót verekedni úgy szétütött 10 embert egyedül h az nem igaz
Thai boxost még nem
az ilyen kínai harcművészetekben meg lehet hogy hülyeséget írok javítsatok ki de én úgy láttam mikor láttam h lassan és nem komolyból csinálják. úgy értve senkinek nem ütnek oda komolyból edzésen...
tudom és én nem a thai box-ra és a box-ra értettem:)
igen tudom de megtanít arra h bírni kell a fájdalmat és én kész vagyok arra h bármi áron de jól tudjam megvédeni magam / verekedni
tökmindegy melyiket csinálod. ha 60 kiló vagy, egy nagyobb fazon ellen semmire sem mész, 60 kilós csókák meg nem fognak veled kötözködni.
Ha meg neadjisten egy bírkózóba kötsz bele, esélyed nem sok lesz megütni, rúgni, mert úgy a földhözb@sz, hogy örülhetsz, ha törés nélkül megúszod.
utcai bunyóhoz meg tökönrugás, szemnyomás, fejelés kell. meg headlock.az ököl veszélyes, pont boxoló cimborámmal történt, hogy bemosott egy köcsögnek, ki is feküdt az arc, de a foga felsértette a haverom öklét, ami elfertőződött, és másfél hónap alatt jött rendbe. Sokkal szarabbul járt, mint akit meglegyintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!