Filmben van ilyen, valóságba is? (verekedés)
verkedések vannak pénzért vagy hírnévért,mindegy milyen stílus pl: utcai bunyós vs harcmuvész.
van egy kevés kozonség mondjuk pl:20 körbeállnak és ott verekednek 2-en ilyen létezik a valóságba is?
ha ilyet csinálna valaki akkor milyen buntetést szabhatna ki rá a rendorség,mondjuk
pl:ha lenne aki csinálja a szabályokat és az egészet és verkedne is?
és ebben lehet fejlodni is technika+verkedés?
Persze van ilyen.
Tiltott szerencsejátékért,illegális fogadásért kapnának büntetést,mert az ilyen meccsekre nagy lóvéval szoktak fogadni.
valaki túl sok filmet nézett már megint...
verekedések vannak. pénzért hírnévért= (profi) sport, pl UFC
nem szab ki büntetést a rendőrség, mert van engedélyük a versenyszervezőknek. Fejlődni meg lehet, úgy hívják, hogy edzés.
UFC :DDD jó HSZ! :)
van, pesten kevésbé.. legalábbis nem tudom (hihetetlen!)
de pl. Óváron.. :) hallottam szépeket.
amúgy meg: baráti kör. illetve facebookon csatlakott a fightclub csoportomba, aztán egyszer csak alkotunk valamit.
Aczél,Óvári vagyok :) itt nem a kisgyerekek boxolgatnak...edzek egy ideje de inkább elkerülöm ezeket.
A kérdezőnek meg annyit h ha láttad a Blöff(snach) című filmet akkor kb úgy képzeld el az illegális bunyót.
blöff... meg kellene már néznem.
óó, én azt tudom, nem is gondoltam játéknak Toma!
egy élelmiszermérnök "kollega" Óváron tanul, ő világosított fel. ő igencsak mester szintű késharcos, csak hogy úgy tudjuk hova tenni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!