Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyás izomveszteség nélkül?!...

Fogyás izomveszteség nélkül?! 19/F

Figyelt kérdés
Sziasztok, igen gyakori kérdéssel fordulok hozzátok, de úgy gondolom hogy ezt tényleg egyénre kell szabni, ennek érdekében sok információt megadok.10 éve sportolok rendszeresen, de egy márciusi műtét miatt majd' 11 hónapot kellet teljesen kihagynom. A régi sportot már nem lenne értelme folytatni ezért elkezdtem 1 hónapja heti 3x terembe járni, és emelett hetente 3x floorballozok. Ez idő alatt fogytam 8 kilót.19 éves fiú 92 kiló vagyok a BMI-m 28.7. szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy mit vigyek be további fogyáshoz, jelentős izomveszteség nélkül. Milyen kiegészítőt szedjek, vagy esetleg miylen gyakorlatokat csináljak. Előre is köszönöm.
2011. febr. 5. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Fontos lenne tudnunk, hogy midet és miért műtötték, ahhoz, hogy megfelelő tanácsot adhassunk.
2011. febr. 5. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Minimális izomveszteség = KOX

Natural = CKD mellé rengeteg glutamin

2011. febr. 5. 21:20
 3/8 A kérdező kommentje:
@Stomp Dániel. Hát igazábol a fenekemből kellet szó szerint egy elég nagy darabot kivágni (:, de a napokban ez talán egyedül a felülésekben zavar, vagy hátonfekve lábemelés. Ezért hasazni gépet választok, bármi mást meg tudok már csinálni.
2011. febr. 5. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A futás mennyire megy? Felteszem, hogy nehezen, mert ahhoz a fenék nagyon is kell.
2011. febr. 6. 08:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából a nehézségét nem maga a mozgás adja, hanem az, hogy rengeteg kilót szedtem fel, valamint az 1 év aktív semmit tevés rendesen legyengített. A teremben csak 10 perc melegítésként szoktam futni, a floorball edzéseken meg mindent tudok csinálni a társakkal. (floorball: olyan mint a hoki, csak teremben és futunk!, nem görkorizunk. (: )
2011. febr. 6. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Ismerem a floorballt, a gimnáziumom csapata többszörös országos bajnok volt egykoron, talán most is. Persze ez csakis a csapat érdeme, de büszke vagyok rájuk. :)

Amennyiben megy a futás, intervallumos futóedzést javaslok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Ide leírtam mindent, amire szükséged lehet.

2011. febr. 6. 13:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, látom Te tényleg oda figyelsz a dolgokra. Mindenféleképpen ki fogom próbálni, szerinted futópad alkalmas erre, vagy csak szabadban?
2011. febr. 6. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Alkalmas a futópad, de sokkal kevésbé hatékony. Javaslatom szerint inkább a szabadban fuss, ha teheted!
2011. febr. 6. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!