Ennek így van értelme? Kondisok elönyben
Figyelt kérdés
Ha minden reggel és este megcsinálok 25 hasprést aztán pihi és 50-et aztán pihi és 100-at... az ugye 175 összesen ami napi 350... nincs túlsúlyom csak a hasamat akarok kicsit formába hozni... de félek, hogy ennek így nem sok értelme van. 65kiló és 172cm vagyok (diétáznom nem kell)... Szerintetek?
F/20
2011. febr. 1. 13:44
1/3 anonim válasza:
Nem fogom neked megkeresni, de te is meg tudod találni valamelyik videómegosztón az AB Ripper X nevű videót, ami 17 perc alatt mutat be több gyakorlatot, amit ha naponta elvégzel akkor jobban jársz mint ezzel a 350es bohóckodással.
Én ma akarom elkezdeni, de biztos, h jó, mert eddig két emberen láttam az eredményeit, elég zsííír!
3/3 anonim válasza:
Itt le tudod tölteni : *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!