Miért nincs izomnövekedés?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja kezdtem el úgymond edzeni, minden este legalább fél óra 7 kilós súlyzó,2x 100 fekvő, mégsem érzek semmilyen izomnövekedést. Étrendre nagyon nem figyelek, de érzem, hogy sokkal többet eszem, mint előtte. Nem nagyon értek hozzá, így egy szakértő véleményét szeretném kérni. Valamit rosszul csinálok, vagy több idő kell a dologhoz. Mert eddig bizony egy deka izomnövekedést nem tapasztaltam. Az izomláz heti 2-3x fordul elő az 5 alkalomból, így nem hiszem, hogy azért lenne, mert nem elég "intenzív" vagy "megterhelő" a dolog. Valami ötlet, esetleg étrend tanácsok?2011. jan. 27. 21:44
1/16 anonim válasza:
7kilos sulyzo az édes kevés fekvotol nem fog nolni a karod es ne gondold azt h neked havonta centiket fog nolni a kezed
2/16 anonim válasza:
Na szóval én a szakértőtől k@rva messze vagyok de az izomnövekedés ALAPJA az étkezés,"nehéz"súlyzós edzés és a megfelelő mennyiségű pihenés! 200 fekvőtámasz az állóképességet növeli nem az izmokat(első időben minimális izomnövekedés előfordul de ennyi),olvass bodybuilder.hu-t és sok sikert!
3/16 férfiú válasza:
A keze ugyan senkinek nem nő centiket, de a karod ha jobban odafigyelnél az étrendedre(több fehérje) akkor nőne egy keveset DE! Fekvőtámasztól csakugyan nem lesz különösen formás alakod és a súlyzó is lehet, hogy kevés.Tricepsz nyújtást tudsz vele, esetleg néhány bicepsz gyakorlatot, de mielőbb szerezz be több súlyt és egy kétkezes rudat vagy menj edzőterembe, ha komolyan gondolod.Ja és az edzéseid számát sürgősen csökkentsd le 3-ra egy héten kezdőnek, de még haladónak is szüksége van egy kimerítő edzés után a pihenőnapokra.
4/16 A kérdező kommentje:
Kezdetben még az 5 kilót is megterhelőnek éreztem, ezért megpróbáltam folyamatosan növelni a súlyt, most úgy érzem, a 7es az ideális. felváltva szoktam vele jobbra-balra 125-125öt háromszor. Mik a legfontosabb fehérjeforrások?
2011. jan. 27. 22:12
5/16 anonim válasza:
szerintem ez fitness-nek számít inkább.
a csirkemellnek,halacskának,tojásnak,és a 100% whey protein professional-nak! :-))
6/16 férfiú válasza:
Különböző olajos magvak (ne vidd túlzásba). Ha izmot akarsz növelni akkor végezz 3 szériát 8-10 ismétléssel és ennek megfelelő súlyt válassz.Minden izomcsoportra 3-4 gyakorlatot kb.
7/16 férfiú válasza:
Fehérjedús ételek:Csirkehús,máj,sonka,korpa,téliszalámi,túrista szalámi,virsli,hal,túró,sajt,bab,borsó,lencse,dió,tökmag,mogyoró.
8/16 anonim válasza:
a szalámi meg a virsli csak poén nem?
9/16 anonim válasza:
sztem nem poén hisz azis husbol van
10/16 anonim válasza:
A virslinek köze nincs a húshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!