A fekvenyomásba milyen gyorsan növekszik az erőszint? Többi lent.
Figyelt kérdés
Fél éve kezdtem a testépítést(eddig itthoni edzések,gyakorlatok helyes kivitelezését tanultam stb),most 50kg-t nyomok fekve.Ha a kajám rendben van akkor kb milyen gyorsan növekszik az erőszint növekedés?úgy értem hogy mikor fogok többet nyomni fekve?Tudom nem erőemelés,de érdekel,mert halottam aki 14 évesen 100+t nyom fekve.2011. jan. 23. 18:48
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Testépitéssel foglalkozok,nem az erőre megyek,csak kérdeztem,hogy így átlagba hogy növekszik az erő ha röviden kontroláltan nyomunk mellizmaink fejlesztésére.
2011. jan. 23. 20:43
12/16 anonim válasza:
Értem. Ez esetben inkább csak 1-2 kg. Az erőemelők pont az ellenkezőjét végzik az izolációnak, így nyilván gyorsabban is gyarapodik a súly a rúdon.
13/16 A kérdező kommentje:
Tudom:D
2011. jan. 23. 20:56
14/16 A kérdező kommentje:
Egy hónap alatt 8-10kg az tökéletes:D
2011. jan. 23. 20:58
15/16 anonim válasza:
Ha az a célod, hogy minél nagyobb súly kimenjen, akkor ne szabályosan csináld, dobáld a súlyokat, ne engedd le teljesen, simán bele lehet nyomni így extrém súlyokba is 1x-2x, bár fejlődés szempontjából kvára nem előnyös.
16/16 A kérdező kommentje:
Már írtam,hogy nem erőre megyek:P
2011. jan. 24. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!