Egy lány fekvenyomásba hány kg-ot bir kinyomni?
Figyelt kérdés
átlagos,kb50-55-60kg-os csajra gondolok.persze nem kondizós csajra,hanem átlag irodistára pl vagy tanulora.2011. aug. 11. 09:07
1/8 anonim válasza:
maximum 30kilót sztem...de inkább 10et.
2/8 A kérdező kommentje:
És hányszor birja kinyomni ezt elfelejetttem odairni
2011. aug. 11. 09:12
3/8 anonim válasza:
az egyik csak egyszer,van aki kétszer,van aki 5x.
4/8 anonim válasza:
Egy rúd általában 10-12 kg, erre még egy-egy 2,5 kilós tárcsát pakolni, kb. abból tudnának egyszerre nyomni 5-10-et először. Persze ez edzésről edzésre fejlődik.
5/8 anonim válasza:
Én 49 kg vagyok és 15 kg tudok kinyomni 10-et 3szor. Lehet kevés vagy most mások majd kinevetnek,de nem érdekel.
Te menyit bírsz ha már feltetted a kérdést?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nevet ki senki!Szerintem nagyon szép egy kis csajtól!Akik meg kinevetnek:mit gondolnak,hogy 120kg-val fogjuk kezdeni????
2011. aug. 11. 13:30
8/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, h ki mennyire érez rá a technikára. Ismerek olyat, aki 15 évesen, 60 kilósan 20 kilót alig nyomott ki (átlagos gimis lány), meg van olyan is, aki 14 évesen, 48 kilósan minden edzés nélkül kinyomott 32 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!