Az jó ha kemény egy lány hasa?
Ha befeszítem elég kemény,de van rajta egy kis felesleg.Akkor most ez azt jelenti,hogy van rajta izom,de kis felesleg is?(Mert amikor a kezemmel összeszorítom akkor azért összegyűlik vagy hogy mondjam:D)
Remélem értitek:) Köszi.
persze hogy van izom,minden embernek van hasizma még neked is.
nem biztos hogy felesleg az ami rajta van,lehet hogy csak szimplán vastag a bőröd,általában a lányok ezt a részét kicsit eltúlozzák és rögtön felesleget mondanak.
Köszönöm.:) ment a zöld jelecske!
Amúgy ha befeszítem és megnyomom akkor kemény.
De még szerintem ráférne egy kis erősítés:)
bőre legfeljebb a rinocérosznak vastag..
viszont egy egészséges ember hasán lehet valamennyi zsír, ez nem felesleg. ez egészséges zsír tartalék. nőknek nem csak a melleik miatt magasabb a testzsír tartalmuk.
jól van na,én is tudom hogy a bőre meg egy nagyon vékony zsírréteg az ami neki van csak ezt így nem merem inkább le írni egy lánynak mert még bepánikol a zsírszó láttán,aztán eszeveszett fogyókúrába kezd a semmire.
de végül is jogos a kritikád.
örülök, hogy így látod, és nem küldtél el a francba :)
áh, szerintem nem lehet pusztán óvatosságból mindent agyon finomítva megfogalmazni, ha bele gondolsz ez sem biztos hogy jóra vezet.. aki meg túl érzékeny, és bepánikol mert valaki leírta, hogy létezik zsír a hasán, az előbb-utóbb úgyis öngyilkos lesz valami hasonló baromság miatt, nem lehet rajta segíteni..
:D Köszi a válaszokat!
Én pont nem olyan vagyok aki ilyen miatt öngyilkos lenne:)
Tisztában vagyok vele,hogy van zsírréteg meg minden.
ment a zöld!: )
na, ez egy egészséges felfogás.
akkor már ketten vagyunk. vagy hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!