Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ma még olyan 16-17 éves lány aki nem füstöl úgy mint egy kémény nem issza úgy az alkoholt mint ha muszály volna és még normális is?
Pff na hagyjál már az ilyen f@szságokkal. Miért kell állandóan általánosítani? Ha szerinted ennyien vannak a "normális" csajok akkor kénytelen leszel egy drogos alkoholista 16-17 évessel járni ennyi ésszel.
Az én ismeretségi körömben nincs ilyen, pedig sok ember ismerek. Na ezt kapd ki..
Nem mondom azt hgy ne igyon meg egy két három pohár akármit. Azzal nincs gond. De az hogy eljön egy buliba és másfél óra után úgy készvan hogy nem bír járni azt nem tudom megérteni hogy mi a jó benne. a cigiről ugyan ez a véleményem.
Biztos van kivétel de au ismerettségi körömben szinte mint a fehér holló...
Azért "gyík" vagyok mert nem akarok olyan lányt akinek a szagától undorodok?
Mint írtam azzal nincs semmi baj ha iszik. De mértékkel. A cigiről meg nincs mit mondanom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!