Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ma még olyan 16-17 éves lány aki nem füstöl úgy mint egy kémény nem issza úgy az alkoholt mint ha muszály volna és még normális is?
Tessék... 17 éves vagyok. Ki se próbáltam a cigit, szóval egy szálat se szivtam még el a 17 évem alatt, és azt hiszem ez igy is fog maradni, valamiért nagyon taszit. Alkoholt is egyszer ittam életemben 3 évvel ezelőtt, azóta sem, egy kortyot sem, jól is tanulok, vannak céljaim az életben, hogy minél jobban megtudjak majd élni, elméletileg elég éretten gondolkodok... Imádom a természetet, a sétákat, szeretek fotózni, futni, kutyámmal foglalkozni.. stb.:) És mit kapok vissza? Azt, hogy jaj itt a tipikus jó kislány, meg a stréber meg ez meg az, az idióta fiúktól akiknek persze a bulikról szól az élet.:D Na mindegy, amúgy nem érdekel, van aki megbecsüli, hogy ilyen vagyok és ez a lényeg.:)
Ja és egyébként a barátom se egy bunkó, iszákos gyárkémény. Ő sem cigizik meg stb, hasonló hozzám..
Nagyon kevés van.
A nazarénus lányok például nem isznak nem cigiznek és buliba se járnak.
Rajtuk kívül nem sok lányról tudom hogy nem cigizik, nem iszik.
21:23 vok
Azért hozzátenném,h 20 éves vok.
Számomra sokkal jobb szórakozás, mondjuk ha összeülünk bnőimmel és beszélgetnünk. És persze jókat röhögünk, ezt mind pia nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!