Egy sajnálatos váll sérülés miatt csak bicepszre tudok edzeni egy ideig, hogyha mindennap megedzem azt tehát nem tartok szünetet akkor fog e fejlődni vagy inkább itt is kéne pihenőnap?
Mindennap megeddzeni nincs értelme egyik izmodat sem!
Mi az, hogy csak bicepszre tudsz edzeni?
Ott van a tricepsz alkar, mell lábedzés, egyik sem veszi igénybe a válladat, még hátedzést is tudnál csinálni, ha megfelelő gyakorlatokat választanál.
Mi az, hogy itt kéne pihenőnap?
Egyáltalán mi értelme van 15 percet súlyogat emelgetni, attól nem lesz nagyobb a bicepszed, főleg, ha 6 kilós egykezes súlyzókkal dolgozol.
Vagy várd meg míg regenerálódik a vállad, vagy végezz kímélő edzést, kis súlyokkal nagy ismétlésszámmal.
A válladban pontosan hol történt a sérülés, mert lehet, hogy semmilyen gyakorlatot nem kellene végezned, amíg nem gyógyult meg.
Nekem vizsgaidőszakom van és egy hónapja kb alig mozdultam ki otthonról. Szerinted én hogy nézek ki :D?
Jó alakod egyébként is a rendszeres kemény edzés és a megfelelő táplálkozás mellett lesz. Egy hónap kihagyás után nyilván összesel picit és kevesesbbel tudsz majd edzeni, de gyorsan vissza is épül az izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!