Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik az a legfájdalmasabb...

Melyik az a legfájdalmasabb ütés amelytől egy ember komolyabb sérülés nélkül jön ki?

Figyelt kérdés

Nem akarok bunyózni csak érdekelne hogy melyik az?pl.:fejjel fejbe v ököllel tüdőre v tenyér oldalával nyakra...

Szóval az embernek nem lesz súlyosabb baja de rendesen megérzi.

2010. nov. 18. 15:37
 1/9 Egyszerű huszonéves válasza:
100%
Rúgd tökön! Megérzi, de annyira komoly baja nem lesz.
2010. nov. 18. 16:01
 2/9 anonim válasza:
70%
van több ilyen ütés is, de én mint küzdősportos a szép pattanós ütést kedvelem, egy ilyet pontosan rámérsz állcsúcsra a manus a padlón van.
2010. nov. 18. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Tökön még a legnagyobb ellenségemet se rúgnám, legnagyobb szemétség amit tudsz csinálni egy bunyóban...

A kérdésedre nem tudom a választ, de a szívhez ne üss mert ha olyan pillanatban találod el halálos is lehet, ezért alkalmazzák ezt gyakran a pankrátorok .

2010. nov. 18. 16:12
 4/9 anonim válasza:
100%
Szerintem egy gyors, erős, pontos Mae Geri amivel a hasat célzod meg. Ez egy egyenes rúgás de rákeresel Google-n akkor megtalálod. Igazából a Mae Geri feljebb van mint a has de ez elég jó és a földön van 4-5 percig ha nagyon pontosan találod el.
2010. nov. 18. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

A fenti válaszolóval teljesen egyetértek, a tökön rúgás a legaljasabb dolog, amit elkövethet valaki egy hétköznapi bunyóban, szánom és mélységesen megvetem azt nemtől függetlenül, aki igen nyomós ok nélkül ilyet tesz. Természetesen mielőtt félre értene bárki, ha kést szegeznek a torkodhoz, vagy csak pusztán egyszerre öten ugranak rád, hogy véresre verjenek, akkor onnantól fogva nincs szabály, szemre, herére támadni a legalapvetőbb dolog, hogy mentsd az irhád. Viszont ennél "puhább" helyzetben ágyékot támadni egyszerűen TILOS!

A kérdésedre szerintem sajnos csak olyan válasz van, aminek Te nem veheted hasznát. Arra gondolok, hogy azok a nagyon hatékony módok, amivel szinte bárkit leszerelhetsz azonnal, úgy, hogy átlagember számára is kivitelezhető a technika, azok bizony legtöbbször sérülést okoznak (pl.: ha orrba fejelsz valakit, az tuti megfekszik, de az orra is eltörik, vagy ha tenyértővel állon vágod, akkor ha kicsit ütöttél, akkor csak épphogy megszédül, de ha nagyot, agyrázkódást kap), amik pedig ténylegesen sérülés okozása nélkül szerelik le a támadót (idegpontok, meridiánok támadása), azok sok éves gyakorlást és óriási szaktudást igényelnek.

A konklúzió tehát az, hogy igyekezz elkerülni minden konfliktushelyzetet, és csak úgy keveredj bele bármibe is, hogy Te csak komolyabb sérülések okozásával tudod hatékonyan megvédeni magad, és a következményeket neked kell vállalnod. Természetesen az önvédelem mindenkinek állampolgári joga, de előfordulhatnak olyan helyzetek, ami nem minősül annak, és ha ilyen esetben keveredsz verekedésbe és sérülést okozol, az elég komoly polgári pert vonhat maga után.

2010. nov. 18. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja,a kravosok írják folyton ezt a tökön rúgást.Szerintem is patkány dolog.Azért van ez,mert tapasztalatlanok,felfújják a bunyót és egy egyszerű kis verekedésből háborút csinálnak linkre.

Kaptam már pár ütést,de amitől garantáltan csillagokat láttam,az a fül tő.Fül és állkapocs közötti rész.

A kézél ütés is hatékony,de inkább kombinációban hatásos,tehát tapasztalat kell hozzá.

2010. nov. 18. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

kedves kérdező

mikor a mi kiképző tisztünk befáradt testnevelés-önvédelem órára az alábbit sorolta

Legjobban 3 ponton lehet hatástalanítani a rád támadókat.

fej torok ágyék. nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Bunyóról általában.

1 ne kerülj bajba

2 tényleg ne kerülj bajba

3 ha bajban vagy próbáld meg kidumálni magadat

4 fuss el.

5 ha nem tudod se kidumálni magadat se elfutni, akkor jön a fegyverkezés, legyen "nagyobb" "elrettentőbb" fegyvered. puszta kéz ellen kés, kés ellen bot bot ellen székláb etc.

6 ha tényleg bunyóig fajul akkor viszont ne ismerj se istent se embert.

Tudom durván hangzik, de mondok faintosabbat. Az esetek 99%át az első 4 megoldás valameikével SIMÁN orvosolni lehet. a maradék 1 százalék 99ed része pedig a nagyobb fegyver témában záródik le.

Verekedni az ostoba emberek szoktak akik szóval nem tudják megoldani a nézeteltéréseiket. Ha tényleg "verekedned" kell akkor viszont ne habozz ha alkalmad nyílik ágyékon ütni, rúgni az ellenfeled mert hidd el ő sem habozna fordított helyzetben.

Nem kell háborúra készülni, tanulj meg jól futni meg ügyesen válaszolni a "miva miva mivan" kérdéssorozatra és akkor egyáltalán nem lesz szükséged arra hogy megtanuld hova kell ütni.

2010. nov. 18. 20:56
 8/9 anonim válasza:
76%
Részben egyetértek ez előttem szólókkal. Az emberek golyóit támadni aljas dolog, cigányokkal szemben viszont megengedett.
2010. nov. 19. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Erősen kétségbe vonom, hogy egy önvédelmi technika bevethetősége bármilyen szinten függne a támadó(k) bőrszínétől. Csakis a fenyegetés szintjétől függ, mi megengedett és mi tiltott.
2010. nov. 19. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!