Sérülés miatt 1 hetes kihagyás. Mi a legjobb?
Fél éve edzek, ami tudom: nem sok. A fejlődésem azonban látszik! ;D Most problémák vannak a derekammal, ami miatt valószínűleg hétfőig nem fogok edzeni. Ez alatt mi a legjobb, amit tehetek?
Egy komoly, 1 hetes aerobos, alacsony CH-s zsírégetésre gondoltam. Természetesen magas fehérje mellett. (Szóját soha nem nyomtam, mehetne?)
De lehet hogy ez megtorpantaná a fejlődést, és inkább 1 kis kardiót kéne tolnom naponta? Nem bánnám, ha adnék le zsírból, ezért gondoltam az aerobra.
Köszi a válaszokat!
mark86
nem értem a kérdést! minek aerob vagy kardió???
pihenjél és amint tudsz elmész edzeni. ennyi.
Anaerobot értek kardió alatt.
Aerobot meg olyan tartományú mozgás alatt, ami CH helyett sok oxigén mellett zsírt éget.
Ja nem azt nem értetted, hanem hogy miért akarok mozogni, bocsi! :D
És a pihenés alatt a CH-t levigyem? Fehérjét hagyom.
mark86
tudom mi a különbség,de ha tömegnövelsz akkor minek?
1 hét nem a világvége, sőt! Időnként érdemes közbeiktatni 1-1.5 hetes szünetet, hadd pihenjenek az izmok.
Úgyhogy nyugodj meg, fogd fel úgy, hogy ezzel most letudod a pihit, utána pedig újult erővel nekivágsz ismét. :)
mark86
azt nem értem minek akarsz aerobozni?
pihenj!
ch-t vidd le 2 grammra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!