Milyen OTTHON végezhető mellizom-erősítő módszereket tudtok?
Figyelt kérdés
Van súlyzóm (5kg), van székem, ágyam és padlóm. Meg vagyok én. Ezekkel a feltételekkel keresek valami hasznos otthon végezhető kifejezettem mellizom-erősítő gyakorlato(ka)t. Fekvőtámaszból van millió féle, kezdő pundingnak melyik a legmegfelelőbb?
Danke vagyok
2011. jan. 13. 19:18
11/12 anonim válasza:
:) Ez csak egy becenév, amit Pavel maga is büszkén visel. Az USA-ban híresült el úgy, mint "The Evil Russian". Igaz, hogy valójában litván születésű, de ez nem zavarja.
A meztelen harcos kiváló szakkönyv. Javaslom beszerzi a Kezdd el a Kettlebellt! című könyvet is a szerzőtől.
Amúgy Pavel Tsatsouline-ről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!