Ha vállasodni szeretnék milyen gyakorlatokat végezzek súlyokkal? Esetleg külön sportot javasoltok ami különösen erősít vállban?
Diszkóizmok...!!!:)
Széles váll= súlyzós edzés konditeremben + JÓ ÉTKEZÉS + mielőtt nekiállasz legalább 1x konzultálj egy edzővel a teremben ahova mész!
Sok sikert!
Első! Nagy vagy, de az izomagyúak sosem értik a poénokat és az élet alapvető dolgait! :D
Tudod fontos az a karizom, a nullához közelítő IQ-val rendelkező szösziknek ez jön be. Izompólós, lehetőleg kopasz, magas és csupasz. Kinek a pap, kinek a papné. A háztartást majd vezeti a bejárónő.
De hogy a Kérdezőnek is válaszoljak, ötleteim:
-Barátnőddel találjatok olyan figurát, amelyben a felkaroddal emelgetheted! ;-) Mindkettőtöknek jó lesz.
-Erősíts súlyokat a felkarodra, és csak úgy emelgesd.
Ilyesmik...
Legyen nektek húsvét első és negyedik :) kaptok mindketten ajándék zöld hasznosválasz kezecskét :)
mellesleg a humorotokat inkább nem minősítem, de örülök, hogy legalább magatoknak tetszik, ugyanis az fontos ahhoz, hogy el tudjátok viselni magatokat ;) :)
Széles váll = genetika...
Edzhetsz vállra, de a csontod ettől nem lesz szélesebb...
Uhh, nem tudom mikor jártam utoljára discoban, de az izmaim tuti szeretnének menni, elvégre disco izmaim vannak, mert edzőteremben edzek :(
leppurd
Nézd én nem azokat a testépítőket fikáztam le ezzel akik tényleg komolyan veszik ezt az egészet és sportként űzik... De azt neked is be kell látnod,hogy 10 arcból 7 a "gyúrok vazzeg,hogy csipázzanak a p*ncik" fajta a konditeremben.Nekik szól a diszkóizom fika.
uccsó:
szerintem még így se mentél végig az okokon, hogy valaki miért kondizik.
én pl. egyik kategóriádba sem esek bele, de nyugi nem is vettem magamra a kommented személyes részét.
mellesleg a "gyúrunk vazze" emberekkel nem tudom mi a gondod, hogy fikázod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!