Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nem tudok rendesen taplalko...

Ha nem tudok rendesen taplalkozni, teaplalekkiegeszitokkel potolhatom?

Figyelt kérdés
Arra gondolok itt pl. hogy nem tudok naponta meg enni fel kilo csirke mellet meg turot meg hasonlo dolgokat mert ha jol tudom naponta 2gr/testsulykg kell meg enni en vagyok 75 kg ami 150 gr feherjet jelent egy napra es ezt sajnos nem engedhetem meg magamnak csak egy reszt ebbol es arra gondoltam hogy 10 000Ert mar tudok venni egy eleg jo 90%-os feherjetartalmu proteint es evel potolhatnam azt az adag feherjemenyiseget ami meg szukseges! Szerintetek hujeseg?
2011. jan. 9. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség.Ha tehetné mindenki inkább csirkemellből zabálná be a maga proteinjét,de úgy rohadt drága lenne.
2011. jan. 9. 21:11
 2/11 A kérdező kommentje:
es erre egy 86%-os feherjetartalmu protein jo volna? (szoja es tej alapu protein)
2011. jan. 9. 21:26
 3/11 anonim válasza:
A táplálékKIEGESZITOk ,mint a nevukben is benne van azt a célt szolgaljak hogy a megfelelo,minosegi étrendet kiegészitsék,meg jobba ,minoségibbe tegyék ,nem pedig helyettesitsek.De értheto a helyzeted.En mar gyurok pár éve,110kg vagyok es bizony nem mindig sikerul még azt a 2g/1kg fehérjet se bevinnem.Sok fugg a testtípustol is ,ha nem vagy tul hajlamos a hízasra,es a célod izomtomeg novelés ,akkor azt tudom mondani h egyél mindenbol a leheto legtobbet /lehetosegeidhez képest/ es igen,vegyél egy Proteint,lehetoleg olyat ami nem fogy el masfél hét alat,hanem kibir legalab egy honapig ...igyál 2 adagot egy nap ez 50-60 gram fehérjét jelent naponta.A tobbit meg potolnod kell kajábol.De ugyelj arra h azert egyél minosegi ételt ,meleg ételt ,mert ez az alap. Az nem jo ha az ember nagyon raszokik a táplálék kiegeszitokre.Edzél rendesen,kajálj lehetosegeidhez képest a leheto legjobban,szedjél proteint ,es pihenj,aludj eleget.es nyugi ,fejlődni fogsz!!!
2011. jan. 9. 22:36
 4/11 A kérdező kommentje:

hat eleg hizekony fajta vagyok :S

de koszi :)

2011. jan. 9. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, van, mikor én is így csinálom, mert nincs időm... Pedig én mindent a testépítés alá rendelek. De mikor egy nap van 5 perc szabadidőm, hazaeset este 10-re, mikor reggel 8-kor indultam el. Olyankor nekem is csak a turmix marad. van nálam 3 adag, reggel még indulás előtt megy a csirke rizs, lefekvéskor a túró. Közvetlenül felkelés után is egy turmix.

Csak ilyenkor a ch-ra kell vigyázni, nehogy megszaladj vele.

2011. jan. 10. 02:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Remek kérdés, örülök, hogy feltetted! A tömegnövelés időszakában érdemes sok hüvelyest is enni (főleg lencsére és babra gondolok), hiszen ezekben kicsivel még több is a fehérje, mint a csirkemellben. Igaz ugyan, hogy a növényi fehérje sosem teljes értékű, viszont kombinálva őket teljes értékű fehérjékhez juthatsz. Emellett szénhidrát is sok van bennük, ami jó tömegnöveléshez, és nem is zsírosak, szóval bab és lencse mehet bőven, és még olcsó is!

E mellé nagyon is lehet főleg fehérjeporra hagyatkozni, szóval a helyzeted maximálisan megértve mondom, hogy nyugodtan fogd vissza kicsit a csirkehúst, és pótold mindezt megfelelően kombinálva hüvelyesekkel és fehérjeporral, kiegészítve persze sok-sok rizzsel. :)

2011. jan. 10. 02:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Hirtelen "gyanút" fogtam, és kicsit utánaszámoltam a dolgoknak. Egy kiló 100% tejsavóprotein-koncentrátum LEGALÁBB 4500 Ft, ha valami jó minőségűt és márkásat veszel. Tehát 100 g tiszta fehérje 450 Ft így. 100 g csirkemellfilében kb. 25 g fehérje van. Egy kiló csirkemellfilé általában 1300 Ft, tehát 100 g 130 Ft, és ha 100 g fehérjét akarsz bevinni csirkemellből, akkor ahhoz 400 g elfogyasztása kell, ami (4x130) Ft = 520 Ft. Figyelembe véve, hogy ugyanez tejsavóporral mennyibe kerül, elég szembeszökő, hogy egyáltalán nem spórolsz sokat, sőt, ha drágább port veszel, akkor még drágább is. Ha meg nem csirkemellet, hanem mondjuk babot és lencsét eszel, ami negyedannyiba kerül, akkor pedig sokkal drágább a fehérjepor. Egyedül akkor tudsz vele spórolni valamicskét, ha valami nagyon olcsó helyről tudod beszerezni. Szóval szerintem lehetséges, hogy jobban járnál, ha máshoz nyúlnál, mert az anyagi előnyökhöz fűzött reményeket eléggé szétzúzza a fehérjepor ára.
2011. jan. 11. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
De, ha 10700 forintos 4 kilós power proteinnel számolsz, akk már jobb a helyzet ;)
2011. jan. 11. 21:08
 9/11 A kérdező kommentje:
de az ha jol tudom nem valami 100%-os feherjetartalmu, kozel sem...abba sok a ch nem?
2011. jan. 11. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs benne sok CH...

PowerTrack Power Protein - other flavors

Összetétel:

Egy adag mérete: 25 g | 2 mérőkanál

Adagok Száma: 12/36/160

Adagonként tartalmaz DV %

Kalória 95 kcal

Kalória Zsírból 0 kcal

Zsír 1 g

Szénhidrát 5 g

Élelmi rost 5 g

Cukor 0 g

Fehérje 20 g

És nem cukorból van a ch sem, hanem élelmi rostból.

2011. jan. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!