Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás mellett hogyan kell...

Gyúrás mellett hogyan kell táplálkozni?

Figyelt kérdés
Itt azt kérdezem h milyen kajákat, innivalókat kell fogyasztani, hány kaloriát egy nap és hányszor
2010. júl. 24. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Bodybuilder.hu --->alapismeretek nagyon sokat segít.Azt,hogy mennyit kell enned azt a testsúlyod határozza meg no meg persze az,hogy mi a célod.Fehérje: 2g/testsúlykilogramm azaz én 82kg vagyok akkor 164gramm Fehérjére van szükségem egy nap(de ettől lehet több is)Szénhidrát : 4gramm/testsúlykilogramm azaz 82kgomhoz 328gramm szénhidrátra van szükségem.Fehérje források a legjobb: csirkemell,pulykamell,hal,tojás szénhidrát: fehér rizs,zab,krumpli.Remélem tudtam segíteni.
2010. júl. 24. 17:08
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2010. júl. 24. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szénhidrát forrás még a bab is! :D csak, hogy belekössek. Ha viszont szeretnél még olvasgatni ami ugye sosem árt akkor tessék: [link]
2010. júl. 24. 17:33
 4/8 clint ***** válasza:

jó de a babot hogy kell megcsinálni zsírmentesen, hogy ehető legyen??

Sajna sok jó ch van, de nem lehet jól megcsinálni. (hajdina, köles, stb stb)

2010. júl. 24. 19:20
 5/8 clint ***** válasza:

17:08 azért ne emeld ki a fehér rizset, a barna ugyanolyan jó, sőt még több élelmi rost van benne:D

Amúgy a teljes kiörlésü kenyér és tészta mehet szénhidrátnak, meg persze a zöldség.

2010. júl. 24. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Hooo látod clint erre nem is gondoltam... De, ehhez mit szólsz?

"Sült csirkemell, vele sült zöldbabbal

Hozzávalók:

* 1 db filézett csirkemell

* 8 szelet bacon szalonna

* 1 gerezd fokhagyma (ez az első szakaszban sajnos kimarad)

* 40 dkg zsenge zöldbab

* Fűszerek

Elkészítés: A 2 fél csirkemellet 4-4 darabra vágjuk (keresztben), a fokhagymát 8 darabra. A csirkedarabokat felszúrjuk és egy-egy fokhagyma darabkát teszünk a közepébe, majd begöngyöljük szalonnával. Egy jénai vagy teflon tálba körben letesszük, közepére helyezzük a megtisztított zöldbabot. Gyengén sózzuk, fűszerezzük. Lefedjük, és forró sütőben 50 perc alatt készre sütjük.

Elkészíthető ugyanígy kelbimbóval, brokkolival, karfiollal, gombával. Így változatos ételeket kapunk."

2010. júl. 24. 20:15
 7/8 clint ***** válasza:

az a gáz, hogy azért ez is csaló étrend a szalonna miatt. Ilyenkor inkább pizzát vagy kínait vagy sajtburgert zabbantok.

De jól hangzik amúgy.

2010. júl. 24. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor kifogtál rajtam :) De a lényeg, a kérdező megkapta a választ.
2010. júl. 25. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!