Heti 3 kondinál tanácsos vagy nem többször járni?
Figyelt kérdés
Kezdőként.2011. jan. 3. 20:07
1/4 anonim válasza:
Kezdőként egész tested célszerű edzeni, lejárhatsz akát 4-5x is, hogy szokd a terhelést, de tömegeléskor is lehet sűrűbben menni, ha jó az edzésterved, a kajád és egyéb dolgok :)
2/4 anonim válasza:
Lejárhatsz akár hetin ötször is, egész testes edzést végezve, viszont egy óránál semmiképp sem lehet több a kondi időtartama, különben könnyen túledzed magad. Az intenzitást egyelőre még fogd vissza kicsit.
3/4 anonim válasza:
én azt mondanám, hogy nem tanácsos többször járni. kezdőként heti 3-szor eddz mindenre. de erre a válaszra nem fogsz egyértelmű választ kapni, mert még a szakértők sem tudják, nemhogy az egyszerű válaszolgatók. viszont az tény, hogy kezdőként azt ajánlják,hogy minden edzésen minden izomcsoportra dolgozz, ebben a felállásban bőven elég a 3. kiegészítés: én másfél éve edzek, 2 hete elkezdtem egy ugynevezett HST-edzésprogramot(ami minden izomcsoportot megdolgoztat minden edzésen) heti 3-szor járok és sokkal jobban fejlődök, mint azelőtt egy 4napos osztott edzéstervvel.de ízlések és pofonok, minden szervezet máshogy reagál
4/4 anonim válasza:
én kezdöként heti 3 vagy 5 alkalomal csináltam attol füg mennyi időd van 5 alaklomal csinálod akkor figyelj arra hogy 2 nap egymás után ne fejlezd ugyaz azt az izomcsoportot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!