Kondinál válledzésnél sok vagy kevés ismétlés több vagy kevesebb súllyal?
Figyelt kérdés
Szoval eddig úgy csináltam, hogy ami súlyt 3x10szer fel tudom emelni annyival, de múltkor kipróbáltam 3x30 ismétléssel 3 kg súlyzóval, és hát eléggé éreztem is a vállam. Kérdés, hogy melyikkel csináljam? Ja és tudnátok mondani váll edzéshez még ötleteket, mert az edzés tervem eme része elég hiányos.2011. aug. 25. 12:23
1/5 anonim válasza:
én úgy gondolom, h egy edzés alatt csináld végig azt, amit fönt leírtál, tehát 2x30 kis súllyal, aztán 3x10 nagy súllyal, majd mehet 1x-2x 30 kis súllyal
2/5 anonim válasza:
nem szabad beállni egy módszerre, mindig változtasd
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam mellizom bicepsznél már vettem be újabb elemeket az edzésbe, de válledzéshez meg tricepszhez sok ötletem nincs.
2011. aug. 25. 14:37
4/5 Gripp válasza:
Itt van néhány gyakorlat válogass belőle:
A vállnak 3 része van, elülső, oldalsó és hátsó. Mind a hármat érdemes megdolgoztatni, ha éppen váll edzést csinálsz. Olyan súlyt válassz amivel kényelmesen tudsz edzeni, főleg akkor ha nincs hozzászokva az izületed. Érdemes kisebb súllyal kezdeni ami bemelegíti a vállad és utána növelheted a súlyt. 4x10 ismétlés elég, az első sorozat a bemelegítő sorozat legyen. Érdemes időnként a gyakorlatokat váltogatni. Kis súllyal sok ismétlés formálja, nagy súllyal végzett kevés ismétlés pedig a növekedést és az erősödést segíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!