Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek jól választottam...

Szerintetek jól választottam az edzés tervemet? Bill Pearl: Bajnoki testalkat,20 hónap alatt (ezt választottam) lécci írjatok kommentet h jó-e vagy nem.

Figyelt kérdés

Bill Pearl: Bajnoki testalkat, 20 hónap alatt(ezt választottam)lécci írjatok kommentet h jó-e vagy nem.

www.body.builder.hu/edzesek_index.htm4

2011. jan. 3. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Na:)most már van link is,csak nem lehet megnyitni.
2011. jan. 3. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:

nem értem h érted h van link??

és miaz h na??:)

2011. jan. 3. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok híve a csodaedzéstermeknek, mindig személyre szabott edzéseket tartok magamnak is :)
2011. jan. 3. 20:22
 4/4 Flubber válasza:
Én ezzel az edzéstervvel kezdtem, nekem nem jött be. Nem hagy elegendő pihenést regenerálódást az izmoknak. Sokkal jobb szerintem az egyéni és osztott edzés terv. Az egész testes edzés egy bizonyos idő után már nem hatékony. Az inkább egy kezdő átmozgató edzésnek felel meg az első hónapokban.
2011. ápr. 15. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!