Szeretnék edzeni kicsit karra illetve mell izomra itthon. Segítentek nekem?
itt vannak jó gyakorlatok, de ne felejtsd el, hogy nem csak kezed és csöcsöd van
Értem.
De miért nem jársz le kondiba ? :)
Hidd el sokkal hatásosabb. Ezzel a konditermi edzéshez képest semmit nem érsz el. Én azt javaslom kezdj el kondizni heti 3x :)
attól hogy kondizol még nem leszel kigyúrt.. ahoz több dolog kell mint amennyit te gondolsz
Sok kaja kemény edzés étrendkiegészítés elegendő pihenés... stb
Attól hogy te lemész a kondiba és egy alap edzéstervet csinálsz attól nem leszel kigyúrt, effelől nyugodt lehetsz. De a kajálásra azért oda kell neked is figyelni hogy minél több fehérjét egyél amiből nő majd az izmod.
én is otthon edzek, én meg kosarazok ott a csukló ugyanolyan fontos hidd el mint a dobolásnál, de hogy kvittek legyünk még dobolok is :D
Tehát otthon fekvőtámaszozok és semmi baja nem lesz a csuklmak. DE ha neked még is piszkálja a csuklód akkor ökölbe szorítod a kezed és úgy fekvőzöl. Akkor a csuklón fele akkora a terhelés mert nincs behajlítva, nem törik alád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!