Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizom. Hogyan tovább?

Hasizom. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Elkezdtem konditerembe járni, szépen látszik is de a hasam nem az igazi. A felső négy kocka szépen látszik de a többi nem. Napi 500 hasprést csinálok. Az alhasat hogyan fejlesszem?
2011. jan. 1. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Be fognak. :)

Ja, igen, a hasizom jól bírja a gyűrődést, akár heti négyszer-ötször is edzhető, de háromszor is elég.

2011. jan. 2. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
De természetesen mindez csak ahhoz kell, hogy a hasizmok méretét, tömegét és persze erejét növeld. Ahhoz, hogy ez szembeötlő változást idézzen elő esztétikailag is, kell az alacsony testzsírszázalék, ami ugye a szükséges de nem elegendő feltétel. Nagy hasizom + alacsony testzsír = ATOMKOCKÁK.
2011. jan. 2. 16:37
 13/14 anonim válasza:

Stomp Dániel!

Milyen az orosz forgás? Hogy kell csinálni?:D (Engem is érdekel, hogy hogyan tudnám az alsó hasizmomat erősíteni.)

2011. febr. 12. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Elég szabad fordításban írtam a gyakorlat nevét, eddig csak angol forrásban láttam leírva. Írd be YouTube-ra, hogy "russian twist", és válassz ki egy Neked tetsző változatot!
2011. febr. 12. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!