Mi a véleményed a díjlovaglásról? ha negatív kérlek fejtsd ki
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 17:28
1/3 anonim válasza:
én versenyszinten díjlovaglom. én imádom.szerintem a leggyönyörűbb sport a világon:)
2/3 anonim válasza:
én jobban szeretem mint a díjlovaglást...
legalább érzem hogy kell is csinálnom valamit a lovon. jó persze díjugratásnál is kell de nekem valahogy az mégis jobban tetszik
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem negatív a véleményem, de a díjugratás sokkal előbb látványos, mint a díjlovaglás(márpedig a fiatalok zöme hamar akar eredményt,és látványt elérni). ahoz, hogy a díjlovaglás látványos legyen, nagyon sokat kell dolgozni. Egy A kategóriás díjlovaglást még nem tartok igazán díjlovaglásnak, ezeket a feladatokat egy díjugratónak is tudni kell lovagolni! Végül mindenki maga dönti el habitusának megfelelően, hogy melyik szakágban akar versenyezni, de sok munka nélkül egyik sem működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!