Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét szedjek?

Milyen fehérjét szedjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan fehérje port keresek sportoláshoz, amelyik teljesen natur, nincs benne szinezék, aroma meg egy csomó szar amire nincsen szükségem. Glutaminnak, BCAA-nak sem kell lennie benne, majd én hozzá teszem ha akarom. Ha valaki tud nekem ilyen natur tejsavó izolátumot, koncentrátumot vagy akár kombináltat megköszönöm. Eddig szedtem PowerProteint, Scitech Whey Pro-t de annyi szar van benne, hogy azokra nincs szüksége a szervezetemnek. pl: 1000mg taurin (tudom, csak aminosav, de akkor is hatalmas dózis)
2010. dec. 29. 11:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Szia! Hol írták le, hogy MIÉRT nem. Annyit írtatok, h mert táplálékkiegészítő, ezt meg is értettem. Amúgy semmi normális magyarázatot nem kaptam semmire, csak fröcsögtek.
2010. dec. 29. 20:33
 22/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ne törődj ezzel a sok idiótával! Pont az ilyen agyatlan, felesleges önbizalommal (amivel egyébként a kisebbségi komplexusukat takargatják) rendelkező "izomagyak" miatt nem megy sok normális ember termekbe, mert ott is azt hiszik, hogy istenek, mert nagy súlyt emelnek. Szard le őket, engem is érdekel a téma, és zavar az édesítőszer. Ha lenne agyuk, rájönnének, hogy a 3 fajta cukor mellé, ami ezekben a porokban van általában, nem kellene az édesítő, mert úgy is elég jó lenne az ízük. Pont az ilyen hülyék miatt tudják mérgezni az élelmiszereket ezzel a sok hülyeséggel, az meg külön röhejes, hogy még ennek tetejébe azt hiszi, hogy ért hozzá.....:))))
2011. aug. 15. 13:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem szólok hozzá érdemben a témához, de kérdező, ne foglalkozz velük. Az összes ilyen fórum tele van az ilyen emberekkel, akik testépítők, nem lehet semmit kérdezni tőlük, mert rögtön leugatnak, hogy ezt miért nem tudod. És akkor miért tartják sokan primitívnek a testépítőket :D
2011. okt. 16. 10:00
 24/25 anonim válasza:

Érdekes, hogy a többség nem koncentrál a válaszadásra.

A németeknél tele van a sajtó meg a tv azzal, hogy az édesítőszerek milyen károsak. A termékek nagy részét kint már úgy reklámozzák, hogy édesítőszer mentes (és itt a "természetes" édesítők sem kivételek). Én konkrétan azért keresek ilyet mert annyira édes már minden fehérjepor, hogy émelygek tőle (azaz a szervezetem megmondja, hogy nem jó).

Eddig két terméket találtam, bár egyiket sem próbáltam:

[link]

[link]

Ha valakinek van tapasztalata kérem írjon!

(Okoskodás, nagyszerűsködés mint reakció nem érdekel)

2012. márc. 7. 15:36
 25/25 Rolley válasza:

Szia!

Már én is több mint egy éve figyelem a piacon levő termékeket, mert én sem vagyok hajlandó mesterséges adalékanyagokat fogyasztani, és nemrég találtam ezt:

[link]

vettem is egy dobozzal, szerintem teljesen semleges ízű, vízben feloldva is simán meg lehet inni. Kakaóba téve meg aztán semmit nem érezni belőle.

A dobozon ennyi az összetevők listája:

Keresztkötésű membránszűrt tejsavófehérje koncentrátum, mely tartalmaz ß-laktoglobulin,

glikomakropeptid, alfa-laktalbumin, marhaszérum albumin, immunoglobulin G, laktoferrin fehérje mikrofrakciókat.

a scitec oldalán sajnos már nem rendelhető, lehet 2 hónap után meg is szűnik, csak remélem, hogy nem.

Egyébként nem is értem miért fontos, hogy színes szagos legyen a fehérje italom, nem azért iszom. A testépítők amúgy is rengeteg áldozatot hoznak, ha nem lenne csokis izű a fehérje shake akkor már elszakadna a cérna vagy mi? Meg szerintem már a termékek is viccesek: egy tiszta izom manusz feszít a címkén és nagy vagány betűkkel oda van vésve, hogy: "Ultra Power Mass 4000 - banános"

2013. febr. 16. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!