Milyen fehérjét szedjek?
Érdekes, hogy a többség nem koncentrál a válaszadásra.
A németeknél tele van a sajtó meg a tv azzal, hogy az édesítőszerek milyen károsak. A termékek nagy részét kint már úgy reklámozzák, hogy édesítőszer mentes (és itt a "természetes" édesítők sem kivételek). Én konkrétan azért keresek ilyet mert annyira édes már minden fehérjepor, hogy émelygek tőle (azaz a szervezetem megmondja, hogy nem jó).
Eddig két terméket találtam, bár egyiket sem próbáltam:
Ha valakinek van tapasztalata kérem írjon!
(Okoskodás, nagyszerűsködés mint reakció nem érdekel)
Szia!
Már én is több mint egy éve figyelem a piacon levő termékeket, mert én sem vagyok hajlandó mesterséges adalékanyagokat fogyasztani, és nemrég találtam ezt:
vettem is egy dobozzal, szerintem teljesen semleges ízű, vízben feloldva is simán meg lehet inni. Kakaóba téve meg aztán semmit nem érezni belőle.
A dobozon ennyi az összetevők listája:
Keresztkötésű membránszűrt tejsavófehérje koncentrátum, mely tartalmaz ß-laktoglobulin,
glikomakropeptid, alfa-laktalbumin, marhaszérum albumin, immunoglobulin G, laktoferrin fehérje mikrofrakciókat.
a scitec oldalán sajnos már nem rendelhető, lehet 2 hónap után meg is szűnik, csak remélem, hogy nem.
Egyébként nem is értem miért fontos, hogy színes szagos legyen a fehérje italom, nem azért iszom. A testépítők amúgy is rengeteg áldozatot hoznak, ha nem lenne csokis izű a fehérje shake akkor már elszakadna a cérna vagy mi? Meg szerintem már a termékek is viccesek: egy tiszta izom manusz feszít a címkén és nagy vagány betűkkel oda van vésve, hogy: "Ultra Power Mass 4000 - banános"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!