Milyen fehérjét szedjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan fehérje port keresek sportoláshoz, amelyik teljesen natur, nincs benne szinezék, aroma meg egy csomó szar amire nincsen szükségem. Glutaminnak, BCAA-nak sem kell lennie benne, majd én hozzá teszem ha akarom. Ha valaki tud nekem ilyen natur tejsavó izolátumot, koncentrátumot vagy akár kombináltat megköszönöm. Eddig szedtem PowerProteint, Scitech Whey Pro-t de annyi szar van benne, hogy azokra nincs szüksége a szervezetemnek. pl: 1000mg taurin (tudom, csak aminosav, de akkor is hatalmas dózis)2010. dec. 29. 11:13
11/25 A kérdező kommentje:
Most olvasom h4xOr a hozzászólásod. Király, hogy Te nem vagy árva 19 évesen.
2010. dec. 29. 12:43
12/25 anonim válasza:
És ez hogy jön ide?Vagy miért érdekeljen engem?
Írom neked újra:HA ILYEN DOLGOKON VERGŐDSZ AKKOR EZ NEM A TE SPORTOD.
13/25 A kérdező kommentje:
Bocs, h nem írtam eddig. Úgy jön ide, hogy nekem különösen kell mindenre figyelnem. És nem értem miért nem az én sportom a box. Csupán táplálékiegészítőt akarok szedni mert kaját meló és suli mellett nehéz megoldani.
2010. dec. 29. 14:07
14/25 anonim válasza:
És ha nem tudod tartani a kaját akkor szerinted a táplálék KIEGÉSZÍTŐK érni fognak valamit?Pláne hogy finnyásabb vagy mint a macskám
15/25 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb mint a semmi, legalábbis annál biztos többet ér. Sajnálom, h macskád finnyás. Nincs megnevelve. Pont olyan mint Te.
2010. dec. 29. 14:18
16/25 anonim válasza:
lehet.De nálad okosabb az fix.Nem fogod fel: étrend KIEGÉSZÍTŐ.Nem jobb mint a semmi.Pont annyit ér.Ha nem testépítőnek készülsz pláne felesleges
17/25 A kérdező kommentje:
Oké. Melyik a jobb? Rozskenyér szendvics vagy rozskenyér szendvics fehérje turmixal? Szerintem fehérje turmixal jobb. Nincs időm húst melegíteni, hidegen tojásrántottát enni és már nagyon eluntam a szendvicseket. Ezért kérdeztem, de látom sem a modorod, sem a kulturáltságod nem ér semmit. Kössz a semmit és a fikázást.
2010. dec. 29. 14:34
18/25 anonim válasza:
Ez hülye b*zdmeg...Nem fogod fel a csökevény agyacskáddal hogy szar kaja mellett SEMMIT sem ér?Ekkora kretént csak fikázni lehet
19/25 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 29. 14:51
20/25 anonim válasza:
Kérdező te tényleg nagyon sötét vagy. Leírják neked 3xor hogy miért nem érsz vele semmit, erre tovább fújod a magad hülyeségét.. Hát csodálkozol ha ideges lesz tőled az ember...? istenbarma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!