Sziasztok! Olyan fehérje port keresek sportoláshoz, amelyik teljesen natur, nincs benne szinezék, aroma meg egy csomó szar amire nincsen szükségem. Glutaminnak, BCAA-nak sem kell lennie benne, majd én hozzá teszem ha akarom. Ha valaki tud nekem ilyen natur tejsavó izolátumot, koncentrátumot vagy akár kombináltat megköszönöm. Eddig szedtem PowerProteint, Scitech Whey Pro-t de annyi szar van benne, hogy azokra nincs szüksége a szervezetemnek. pl: 1000mg taurin (tudom, csak aminosav, de akkor is hatalmas dózis)
akkor először nézd meg hogy pl a taurin micsoda és utána írd azt hogy nincs szüksége rá a szervezetednek.Amúgy az 1g taurin az vicc.Nem hatalmas dózis.De szerintem aki ezeken majrézik annak fehérjére sincs szüksége.(akinek nincs agya minek kellenének a mikrotápanyagok?)
2010. dec. 29. 11:48
2/25 anonim válasza:
Azért te nem vagy tisztában a dolgokkal, Glutamin, és BCAA mentes fehérjét, ha találsz, akkor hatalmas respect. Amúgy vaterán egy csávó hirdet natúr fehérjét, nem tudom, hogy mi igaz belőle, mi nem, én mindenkit lebeszélek az ilyen termékek vásárlásáról, de neked úgysem árt már:D
2010. dec. 29. 11:51
3/25 anonim válasza:
nekem is van natúr fehérjeporom.Fedőneve:liszt.Majd meghirdetem a vaterán mert látom van olyan hülye aki megveszi
2010. dec. 29. 11:53
4/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom srácok, ez egyszerű kérdés volt, de nyugodtan hülyézzetek le. Ti biztos minden témában tájékozottak vagytok.
2010. dec. 29. 12:03
5/25 anonim válasza:
Én fűrészporra gondoltam, annak a színe is hasonlít, és íze is egy nagyon kicsit :D És, ha anyukája belerakja a sütibe mégsem vágják le, h jéé, ebből is lehet muffint csinálni D:
Bár a srác, aki proteinszeletet akart csinálni tuti örülne a "fehérjédnek" mondván jééé összeáll, jéé finooom :D
2010. dec. 29. 12:05
6/25 anonim válasza:
ma 12:03
Oké!Hülye vagy.Mielőtt hülyeséget kérdezel kicsit utána kéne nézni.Azt se tudod mi az a taurin de azt tudod hogy nincs rá szükséged.Hát te aztán k*baszottul agy vagy
2010. dec. 29. 12:08
7/25 A kérdező kommentje:
nem egészen arra gondoltam, hogy egyáltalán nincs rá szükségem, hanem arra, hogy napi szinten 3x1g-ra nincs szükségem. Tudom, hogy mi az a taurin, egy nem fehérje építő aminosav. Ismerem a hatásait is, vérnyomás csökkentés, jó a szívnek, stb. És a taurint csak példának hoztam fel, ott vannak még a színező anyagok és az édesítőszerek, amelyekre szerintem végképp nincs szükségem.
2010. dec. 29. 12:15
8/25 anonim válasza:
Szerinted mennyi színezék van benne? Ha mondjuk 30g -os adagból 26g fehérje 3 g ch 1g zsír? Szinte 0...
2010. dec. 29. 12:26
9/25 anonim válasza:
én is csak 1 példát írtam hogy például miért vagy hülye.
Jaaah ne édesítő van benne?:OBazze csak nem azért hogy meg lehessen inni és elnyomja az édességfüggőséget?Vagy mégis azért?
És ha nincs rá szükséged akkor mi van?Bajod sem lesz tőle.De ha annyira ki akarsz zárni minden felesleges dolgot az életedből ne egyél és igyál semmit(mert a kajában felesleges dolgok vannak és a vízben fertőtlenítő/igen az ásványvízben is/)és bújjál be 1 vákuumkamrába mert a levegőben sok a baktérium meg a CO.
Aki az aszpartámon meg ilyen szarokon vergődik annak minek fehérje?Sakkozz inkább
2010. dec. 29. 12:27
10/25 A kérdező kommentje:
Világos amit mondasz, de akkor is minek bele. Családomban 5 ember halt meg rákban, nem tudok mást tenni csak oda figyelni az ilyen és sok más dolgokra. Ezért igyekszem keresni színezőanyag és édesítőszer mentes, lehető legtermészetesebb fehérje port. De úgy látom, ma ezzel zátonyra futottam. Amúgy egy hónapja foglalkozom még csak a témával (eddig egyik sportomhoz sem szedtem semmit) és lehet, hogy kérdeztem hülyeséget, azért kulturáltan is el lehet mondani a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!