Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megnövelni az...

Hogyan tudnám megnövelni az ugrásom magasságát? (Adatok és Cél lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok 16 éves vagyok. 185-190 cm közötti a magasságom.3 éve freeruningolok barátokkal és barátnőmmel.1 éve kosarazok is (inkább AND1 style-ban)

az a baj ,hogy nem érem el a gyűrűt vagy éppenhogy ,de labda nélkül.Arra lennék kiváncsi ,hogy hogyan tudnám annyira megnövelni az ugrásomat hogy a gyűrűt magabiztosan labdával is megtudjam "tépni".

2010. dec. 22. 18:04
1 2
 11/13 Clem ***** válasza:

Dániel...amit belinkeltél a bodybuilder-ről az nem azt írja hogy alkalmas az is a nagyobb ugrás erő növelésére...ez hosszú távon nem működő dolog!

Pavel Tsatsouline-ről meg annyit hogy ő az oroszok Norbija...nincs értelme ezen vitatkozni mert két különböző dolog TELJESEN!

Igen lehet izomerőt növelni izomtömegnövelés nélkül...annak aki életében nem edzett még és kezdő korában..+ még ha nagyon rossz a táplálkozása is!:)

2010. dec. 23. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
én meglestem googleba amit írtál és 2011be már kezdem is ! ha esetleg van valami más edzésprogram írjátok le . kösszi :) és Boldog Karácsonyt :D
2010. dec. 24. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, Clem, de csak olyan dolgokról lenne szabad kinyilatkoztatni, aminek alaposan utánanéztél. Kérlek, olvass utána alaposan Pavelnek és az ő módszere szerint edzőknek, hogyan szégyenítenek meg bizonyos gyakorlatokban 70 kilósan 110 kilós testépítőket. Nem, nem azért, mert jobbak a testépítőknél. Hanem azért, mert ők mást csinálnak és máshogyan.
2010. dec. 28. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!