Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom leggyorsabban...

Nyuszko de gammaŸ kérdése:

Hogyan tudom leggyorsabban megnövelni a hasizmomat, hogy látványos is legyen?

Figyelt kérdés
Ha egy edzéstervet írtok ki, azt is megköszönöm.14 vagyok, és elkezdeném.Légyszi írjátok oda, mennyi idő alatt lesz látható a fejlődés.
2010. okt. 2. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
hát esetleg tudok küldeni egy napi edzést amivel haveromnak már 2 hét alatt látszódtak az izmai.Egy videóról van szó msn:icerock55@hotmail.com
2010. okt. 2. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
azt elküldenéd nekem is privátban első hozzászóló? köszi előre is
2010. okt. 2. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:

hasazással és kardióval + diétával hogyha van rajta háj...

a hasizom a zsír alatt van, ha azt növeled szinte alig látszik meg mert fölötte ott lesz még mindig a zsír, azt meg zsírégetéssel siétával kardióval tudod elérni.

2010. okt. 2. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:

A hasizmot nem nagyon lehet és nem is kell növelni, mivel lassú (ugynevezett vörös) izomrostokból áll, amik kitartóak, de nehezen növelhető a méretük.

De miért is kéne? A vastag derék senkinek sem áll jól.

A kockás has pedig (istenem hányan leírták már....) nem a felülésektől lesz, hanem ha leadod a zsírréteget.

Mivel a hasizom fő funkciója a törzs stabilizálása és a belső szervek védelme, ezért kell rá edzeni, de semmi szükség minden nap. Felesleges.

A többi izom edzése mellett, heti 1-2 alkalom bőven elég rá.

2010. okt. 2. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kövér, akkor milyen zsírrétegről beszélünk?Ezekszerint nem lehet kockás a hasam?
2010. okt. 3. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
linkelj be inkább egy képet oldalról és előlről... akor könyebben tudunk segíteni
2010. okt. 3. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

10% testzsír alatt kezd el a hasizom kirajzolódni.

Nem mondtam, hogy kövér vagy, de 10% testzsír az egy sportolónak sem mindíg jön össze, csak testépítőknek vagy nagyon szerencsés genetikájú embereknek.

Edzél rá ugyan úgy, mint a többi izomra! Semmivel sem fontosabb mint akármelyik fő izomcsoport.

2010. okt. 3. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!