Milyen módon tudom a leggyorsabban megnövelni a testsúlyom és tudok izmokat építeni?
Eléggé vékony/sovány típus vagyok, interneten keresgéltem már ilyenekről de mindenhol fizetős dolgok voltak meg ilyen porokat ajánlottak (én inkább maradok vékony mint bármiféle izomnövelőszert vegyek be) igazából az érdekel mit/hogyan/mikor egyek/csináljak hogy tényleg tudjak valamilyen napi rutinhoz igazodni és kicsit felszedni magamra. Biztosan van valami táblázatszerűség.
Nem akarok egy benga állat lenni, csak kiakarok nézni valahogy hogy ne ropi legyen a nevem.
Én is nagyon vékony vagyok de 5 kilót híztam 3 hónap alatt. Járok rendszeresen kondiba.
Szedtem fehérjét 3 hónapig és az alatt jött fel 5 kg. Már nem szedem de nem ment le, de nem is híztam.
Ha lenne pénzem akkor vennék megint.
Olyan nincs hogy izomépítő. Van táplálékkiegészítő és van koksz. Az utóbbi illegális és tönkre teszi a szervezetet, impotens leszel.
A táplálékkiegészítő abszolút legális és egészséges csak egy hónapra 15-20.000ft-ba kerül.
"Izomnővelő" és "por" alatt nem tisztáztad, hogy mire gondolsz.
Ahogy az előttem válaszoló írta, van a koksz (szteroid, más néven), amitől ltványosan fejlődsz (persze csak ha gyúrsz is mellé), de tönkrevágja a szervezeted, és illegális.
Aztán vannak a táplálékkiegészítők (fehérje), amik por alapúak. Ezek legálisak, nem is vágják szét a szervezeted, tudsz tőlük fejlődni (bár lassabban mint a koksztól, de gyorsabban, mint anélkül). Végülis csak annyi az egész, hogy hirtelen nagy adag fehérjét juttat a szervezetedbe, mintha benyomnál 4-5 tojást.
Táplálkozás terén fehérje (tojás, csirke) és szénhidrát (rizs) bevitele a fontos. Ezektől tudsz fejlődni.
Azt már te döntöd el, hogy rásegítesz e legális táplálékkiegészítővel, vagy sem. Anélkül is tudsz fejlődni, csak sokkal lassabban. Azonban tapasztalat, hogy bár fele olyan lassan fejlődsz, de jóval tartósabb a hatás. Egyik haverom hamar kigyúrta magát (táplálékkiegészítőt is nyomot), szépen fejlődött, de abbahagyta és 1 hónap alatt összement, mint a lufi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!