Ilyen testalkatot, milyen mozgással lehet elérni?
nem vagyok elhízva, túl vékony se vok, egy kicsit talán sok a testzsírtartalmom, nem tudom pontosan mennyi, de van egy pici úszógumi,
úszással lehet ilyen testem? vagy mit sportoljak?
180cm/69 kg 21/F
nekem 19% körül van e szerint: [link]
de a felesleg mind a hasamon van kb:D nem is olyan nagy probléma, csak arcra eléggé hasonlítok a csávóra, és jól áll neki ez a testalkat szvsz,
utolsó, azért ennyire nem,, mert akkor elzsírosodsz:D
de akkor mutatok egy másik képet, amin nem tűnik ennyire vékonynak:
nem vékony, nincs elhízva, nincs nagy izomtömege, de nem is eszetlenül szálkás, és azt kétlem, hogy nem tesz érte semmit, nyilván nem olyan sokat mint aki rendszeresen gyúr, de ha semmit nem tenne, vagy elhízna, vagy csontvékony lenne.
Hát..kell egy jó diétás étrend és rendszeres kondi..de ha az nem tetszik..próbáld ki a TRX-et..!
Jobbat nem tudok..ha már a aerobik nem tetszik!:)
Hát b@zmeg kérdező, aki nem hagyja, azon nem lehet segíteni...
Nekem havi szintem 50+ ban van benne a testépítés, azért ennyiben, mert ennyit tudok rászánni, így is minden pénzem erre megy, határ a csillagos ég lehetne.
Most nem mondd már, hogy heti 3 TRX edzés 1500 forintos áron olyan kib@szott nagy kiadás lenne.
Sőt, ha több alkalmas bérletet veszel, akkor még olcsóbb is. Szerintem havi 10-ből simán kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!